MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

StreetArt Invasion: Έκθεση street art από την Urbanact στη Σύρο

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «Σύρος Πολιτισμός 2018», η Urbanact παρουσιάζει από τις 13 έως τις 27 Ιουνίου 2018, στην Αίθουσα Τέχνης «Γ. & Ε. Βάτη» την πρώτη, από μια σειρά streetart εκθέσεων που θα συνοδεύουν την υλοποίηση δημόσιων τοιχογραφιών στη πόλη, στο πλαίσιο του StrayArtFestival.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Για το 2018 συμμετέχουν τρεις από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής street art σκηνής, σε μια μοναδική εικαστική έκθεση. Οι καλλιτέχνες με τη προϊστορία τους στον χώρο του γκράφιτι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας προσκαλούν να γευτούμε την δική τους “StreetArt Invasion”.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Κez

Ο Κez γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Ασχολείται με την τέχνη του graffiti από το 1997. Τα τελευταία 11 χρόνια το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στην τέχνη της street art και στη δημιουργία μεγάλων τοιχογραφιών. Συνήθως δημιουργεί μινιμαλιστικές abstract συνθέσεις επηρεασμένος άλλοτε από τα χρώματα του ελληνικού νησιώτικου τοπιού και άλλοτε από το αστικό τοπίο της underground Αθήνας.

street art

Pupet 

Ο Pupet γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε στην Ανώτατή Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, από την οποία και αποφοίτησε το 2009.

Same84

Ο Same84 γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και πειραματίζεται από την ηλικία των 12 ετών με την τέχνη του γκράφιτι. Στο σήμερα ασχολείται με τη ζωγραφική, το streeart, την εικονογράφηση, το graphic design και ιδιαίτερα με τοιχογραφίες σε μεγάλες επιφάνειες. Η αλληλεπίδραση μεταξύ χρώματος και σχήματος είναι αυτό που χαρακτηρίζει κυρίως το αναγνωρίσιμο ύφος του Same84.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b