MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στον Γιάννη Νιάρρο το βραβείο Δημήτρης Χορν 2018

Τον σταυρό του Δημήτρη Χορν θα φορά από σήμερα και για ένα χρόνο ο Γιάννης Νιάρρος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός κατέκτησε το βραβείο για τον ρόλο του Γιώργου Γερακάρη στο έργο «Στέλλα κοιμήσου» που παρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη. Αξίζει ν’αναφερεθεί ότι για την ερμηνεία της στην ίδια παράσταση η Ιωαννα Κολλιοπούλου κατέκτησε χτες το βραβείο Μελίνα Μερκούρη!

Monopoli Team

Το βραβείο «Δημήτρης Χορν» 2018 απονεμήθηκε στον Γιάννη Νιάρρο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο θέατρο «Δημήτρης Χορν». Τον σταυρό παρέδωσε ο περσινός νικητής του βραβείου, Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Το επαμειβόμενο Βραβείο «Δημήτρης Χορν» (για δέκατη όγδοη χρονιά φέτος) είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο, συνοδευόμενος από περγαμηνή.

Το βραβείο είναι ετήσιο, επαμειβόμενο και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού κατά την περασμένη θεατρική περίοδο. Το θεσμοθέτησε ο Σταμάτης Φασουλής και το χρηματοδοτεί ο Γιάννης Χορν.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το «Βραβείο Δημήτρης Χορν» για τη σαιζόν 2016-2017, με αλφαβητική σειρά, ήταν οι ακόλουθοι:

VOURDAMIS
  • Γιώργος Βουρδαμής για τον ρόλο του Κρις Κέλλερ στο έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου (Εμπορικόν).

  

panos papadopoulos
  • Πάνος Παπαδόπουλος για το ρόλο του Βατλέν στο έργο του Ζωρζ Φεντώ «Το Έξυπνο πουλί», σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη και  Γιώργου Κατσή (Tempus Verum – Εν Αθήναις).
dimitris passas
  • Δημήτρης Πασσάς για την ερμηνεία του στο έργο του Ζοέλ Πομμερά «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη (Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν “Υπόγειο”).
vasilis safos
  • Βασίλης Σαφός για την ερμηνεία του στο έργο του Ρόμπερτ Μούζιλ «Οι αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη (Πόρτα).

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Σκυλίσια ζωή της Μάρτα Μπουτσάκα στο Θέατρο Eliart
Θεατρικά Νέα
Θέατρο του Νέου Κόσμου: 14 παραστάσεις σε 3 θέατρα και 5 σκηνές – Με Early Bird προσφορά
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πορεία: Προσφορά προπώλησης – Όλες οι παραστάσεις με €12
Θεατρικά Νέα
«Στο κέντρο του κόσμου»: H Κάμιρος παρουσιάζει το πρόγραμμα για το 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Η Martha Graham Dance Company στην Αθήνα για τα 100ά της γενέθλια – Η προπώληση ξεκίνησε
Θεατρικά Νέα
Φιλοκτήτης: Οι τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα
Θεατρικά Νέα
Τα Ξύλινα Σπαθιά, του Παντελή Καλιότσου για 2η χρονιά στο Θέατρο ΗΒΗ
Θεατρικά Νέα
Επί Κολωνώ: Εργαστήριο υποκριτικής του Studio Νάμα 2025-2026 με την Ελένη Σκότη
Θεατρικά Νέα
Χάσαμε τη Θεία Στοπ: Τελευταίες παραστάσεις στον «Ελληνικό Κόσμο»
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Μεταξουργείο: Θεατρικό Εργαστήριο Τεχνικής Viewpoints με την Τίνα Γιωτοπούλου
Θεατρικά Νέα
Τελευταίες παραστάσεις για τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο
Θεατρικά Νέα
Το «ΜΙΝΤΑΤΙ» της Τζένης Αργυρίου επιστρέφει στην Πειραιώς 260