MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χειροποίητες λαμπάδες σε υπέροχα σχέδια

Αυτό το Πάσχα η εταιρία SYNCHRONIA προτείνει ξεχωριστές λαμπάδες.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η SYNCHRONIA (Συγχρονία) είναι ελληνική εταιρία που κυρίως ασχολείται με το εμπόριο χονδρικής, προμηθεύοντας καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο. Παράλληλα όμως, διαθέτει και e shop, δύο φυσικά καταστήματα στην Αθήνα, μέσα στα Notos Ηome στην Πλατεία Κοντζιά στο κέντρο και εντός του Notos Galleries στο Golden Hall στο Μαρούσι, ενώ προϊόντα της μπορείτε να βρείτε και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Tα προϊόντα της εταιρίας SYNCHRONIA ξεχωρίζουν για την αισθητική, την ποιότητα αλλά και τις προσιτές τιμές τους. Στη SYNCHRONIA μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από boho διακόσμηση, χαλιά, κουρελούδες, μέχρι αξεσουάρ, κοσμήματα και δώρα. Επιπλέον διαθέτει υλικά κατασκευών, μπομπονιέρες αλλά και κάθε είδους συσκευασίες, χειροποίητα γούρια, εποχιακά στολίδια και τα πάντα για τη διακόσμηση. Κούκλες, λούτρινα, καθώς και παιδικές τσάντες Deglingos (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι).

Στο e shop της SYNCHRONIA μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα και να βρείτε αυτό που θέλετε γρήγορα, αφού τα πάντα βρίσκονται σε κατηγορίες, ενώ υπάρχει και η κατηγορία «Προσφορές», που εκεί μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε έκπτωση. Μπορείτε να τους βρείτε πέρα από την επίσημη ιστοσελίδα τους και στο facebook αλλά και στο instagram!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b