MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πολυθέαμα

Magic and Illusions: Ο Yorgos στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Jorgos με το πρωτόγνωρο show του, Magic & Illusions, ένα show γεμάτο «Μαγεία και Ψευδαισθήσεις» από τις 13 έως τις 29 Απριλίου 2018.

Eυη Πάνου

Ο Jorgos ή Γιώργος Παμπουκίδης είναι ο Μάγος που ξεχώρισε στο show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Άφησε άναυδους τους κριτές, που τον επιβράβευσαν με την ψήφο τους και τον οδήγησαν στον τελικό του διαγωνισμού.

Τον είδαμε να καταργεί το νόμο της βαρύτητας και να περιφέρει την ιπτάμενη παρτενέρ του. Τον είδαμε να πυρώνει σούβλες, αλλά και να σώζει την τελευταία στιγμή την κοπέλα, πριν το barbeque, εξαφανίζοντάς την. Τον είδαμε να τριπλασιάζει την Αγγλίδα Heidi και σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός να του ζητά τη συνταγή. Ξέρει να ξεγελά το τώρα και την πραγματικότητα με τις πολύχρωμες ψευδαισθήσεις του και να μας κάνει να αμφισβητούμε ό,τι γνωρίζουμε. Ξαφνιάζει, πρωτοτυπεί, σοκάρει, διαλύει τα στερεότυπα και ανοιγοκλείνει τις πόρτες του αοράτου.

yorgos magos

Ένα θέαμα από unique Grand Illusions, Stage Magic, Close-up Magic, Comedy and Dance.

yorgos magos6

Ο Jorgos γεννήθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Αμβούργου και δίνει παραστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεπερνά τα 30 χρόνια και περιλαμβάνει σόου του σε πάνω από 50 χώρες στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

Ανήκει στους πιο επιτυχημένους µάγους και ψυχαγωγούς διεθνώς. Έχει εκτελέσει χιλιάδες παραστάσεις σε Λας Βέγκας, Παρίσι, Λονδίνο, Πεκίνο, Τόκυο και άλλες μητροπόλεις στα μεγαλύτερα θέατρα, καζίνο, κρουαζιερόπλοια, γκαλά και φυσικά τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς έχει εμφανιστεί σε πολλά τηλεοπτικά show παγκοσμίως. Έχει ήδη τιμηθεί δύο φορές µε το βραβείο «Merlin Award», το Όσκαρ στον κόσµο των µάγων.

 
 
 
 
yorgos magos4
 
 
 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Τιμές Εισιτηρίων: Α' διάζωμα: 25 ευρώ, Β' διάζωμα: 20 ευρώ, Γ' Διάζωμα | Εξώστης: 15 ευρώ, Bar: 12 ευρώ, Προσφορά Family time για 4 άτομα: 50 ευρώ , *Η τιμή εισιτηρίου για την παράσταση της Κυριακής στις 12:00 είναι 15 ευρώ για όλους
Διάρκεια Παραστάσεων: Από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 29 Απριλίου 2018
Πληροφορίες: Ελάχιστη υποχρεωτική κατανάλωση: 5 ευρώ χυμοί/αναψυκτικά, 6 ευρώ μπύρα/κρασί, 8 ευρώ ποτό
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 και κάθε Κυριακή στις 12:00 και 20:30
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b