MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Ζητείται κλόουν ηλικιωμένος του Ματέι Βίζνιεκ στο Θέατρο Άβατον

Η ομάδα ex.animo παρουσιάζει το έργο του Ματέι Βίζνιεκ, «Ζητείται κλόουν ηλικιωμένος» σε μετάφραση Έρσης Βασιλικιώτη και σκηνοθεσία της Μαρίας Τσομπανάκου στο θέατρο Άβατον, από Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 και για 8 μόνο παραστάσεις.

Monopoli Team

Λίγα λόγια για το έργο

Τρεις ηλικιωμένοι κλόουν σε απόγνωση φτάνουν με τις βαλίτσες τους στον τόπο που τους υποδεικνύει μια αγγελία. Καθώς ο χρόνος κυλά και δεν εμφανίζεται κανείς, αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία τους. Τελικά ποιος θα πάρει την πολυπόθητη θέση; Μία θέση, τρεις(;) ενδιαφερόμενοι. Για πόσο θα αντέξουν να περιμένουν σε αυτόν τον χώρο; Μία παραβολή του Ματέι Βίζνιεκ που μιλάει για την παράλογη σημερινή πραγματικότητα.

omadiki3

Αυτή η πικρή κωμωδία, που αγγίζει τα όρια του παραλόγου, έχει μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες και έχει παιχτεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στις Η.Π.Α., στον Καναδά και αλλού.

geniki

Σημείωμα του σκηνοθέτη

Ο άνθρωπος ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, επαγγελματικής ιδιότητας, έχειπάντα τις ίδιες εσωτερικές και εξωτερικές ανάγκες. Σε αυτό το σημείο ακριβώς έγκειται και ηαχίλλειος πτέρνα του… Η εκμετάλλευση αυτών των αναγκών μπορούν ανά πάσα στιγμή, ναστήσουν τη φυλακή του, και πολλές φορές χωρίς να του γίνει αντιληπτό. Τα όριά του γίνονταιμία λεπτή γραμμή πάνω στην οποία ακροβατεί, τότε θα μπορέσει να ισορροπήσει ή θα πέσειστο κενό;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ματέι Βίζνιεκ
Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη
Σκηνοθεσία: Μαρία Τσομπανάκου

Σκηνικά: Βαγγέλης Σάββας
Κοστούμια: Πελαγία Βουτζουλίδου
Μουσική: Πηνελόπη Μπεκιάρη
Φωτισμοί: Σταυριάννα Δαούτη
Χορογραφία: Έλενα Γεροδήμου

Παίζουν: Ξένου Μαίρη – Κούλη Βασιλική – Κωνσταντάκη Μαίρη

Διάρκεια: Διάρκεια 90’
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12 € / φοιτητικό –ανέργων – ΑΜΕΑ : 10 € ( ισχύουν ειδικές τιμές για γκρουπ 10ατόμων και άνω) τηλ επικοινωνίας 6948 302375
Διάρκεια Παραστάσεων: από Πέμπτη 8 Μαρτίου έως 30 Μαρτίου 2018
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15 από 8/03/2018 για 8 παραστάσεις
Βοηθός Σκηνοθετη: Κατερίνα Κεσανλή
Φωτογραφίες: Νίκος Πανταζάρας
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b