MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Crush των Nopubitco στο Small Argo full of Art

Το δίδυμο των Nopubitco (Χρήστος Καρανάτσης και Andrea Lotta Γιαννακοπούλου) παρουσιάζουν στο Small Argo full of Art, τον μονόλογο “Crush”, κάθε Παρασκευή στις 23:50, έως τις 23 Φεβρουαρίου 2018.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η πιο «διάσημη γυναίκα με τα μούσια» των τσίρκων των ΗΠΑ το 1930, ξυπνά στο Μεταξουργείο της σημερινής Αθήνας. Προσπαθεί να επανεφεύρει την ταυτότητά της, ανακινώντας τις μνήμες της πάνω στα πλήκτρα ενός πιάνου, γιατί απλά… “nobody puts baby in the corner!” Οι πτυχές της πολυτάραχης και συναρπαστικής ζωής ενός φρικιού που γεννήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα ξεδιπλώνονται μουσικά για λίγες ακόμα παραστάσεις. 

Για αυτή τη γυναίκα με τα μούσια, Crush είναι η δύναμη να κάνεις reset, να ξεκινάς από την αρχή, να ψάχνεις την αλήθεια, να εξομολογείσαι, να πέφτεις και να μπορείς να στέκεσαι στα πόδια σου. Να αγαπιέσαι ακριβώς για αυτό που είσαι.

Τη σύλληψη, το κείμενο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Nopubitco. Το δίδυμο των Nopubitco (Χρήστος Καρανάτσης και Andrea Lotta Γιαννακοπούλου) εμπνεύσθηκε το όνομά του από τη θρυλική φράση του Πάτρικ Σουέιζι «Nobody puts baby in the corner» (Dirty Dancing, 1987). Πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα διαδικτυακό forum δραματουργίας ψάχνοντας πληροφορίες για τα «freak shows» των ΗΠΑ, ενώ συνέχισαν την επικοινωνία τους τηλεφωνικά και μέσω email (ζούνε στις ΗΠΑ και την Ελλάδα) εξερευνώντας πιθανούς τρόπους διαχείρισης των ιδεών τους και των στοιχείων που είχαν συλλέξει. Ξεκινώντας από τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο κατέληξαν στο θέατρο, ένα χώρο οικείο και για τους δυο, λόγω των σπουδών τους και της ενασχόλησής τους με την περφόρμανς και τη σκηνοθεσία. Στόχος τους είναι να συνεχίσουν να εξερευνούν παραστατικά ιστορίες που τους κινητοποιούν και τους εμπνέουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Andrea-Lotta Γιαννακοπούλου, Χρήστος Καρανάτσης (nopubitco)

Σκηνικά: nopubitco & friends
Κοστούμια: nopubitco & friends, Ρούλα Μελετίου (e-paramana)
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Παίζουν: Lady Saligia

Διάρκεια: 70’
Τιμές Εισιτηρίων: €12, €10 (μειωμένο), €5 (ατέλειες και ανέργων)
Σενάριο: Andrea-Lotta Γιαννακοπούλου, Χρήστος Καρανάτσης (nopubitco)
Πληροφορίες: 210.5201684
Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή στις 23:50
Φωτογραφίες: Γιάννης Βολιώτης - Volition Pictures
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Πιτσιμπούργκο, της Σώτης Τριανταφύλλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
ΘΕΑΤΡΟ
Η ληστεία της συμφοράς για 2η σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη
ΘΕΑΤΡΟ
Το καταραμένο παιδί, του Honoré de Balzac στο Θέατρο Arroyo
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ράβδος, του Μαρκ Ρέιβενχιλ για 3η χρονιά στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων
ΘΕΑΤΡΟ
Μπλε Υγρό, της Βίβιαν Στεργίου στον Χώρο Τεχνών Κ4
Θεατρικά Νέα
National Theatre Live: Το Inter Alia με τη Rosamund Pike στο Μέγαρο Μουσικής
ΘΕΑΤΡΟ
Το Συνέδριο για το Ιράν, του Ivan Vyrypaev για 2ο χρόνο στο ΠΛΥΦΑ
ΘΕΑΤΡΟ
Terror, του Φέρντιναντ φον Σίραχ στο Θέατρο Φιλίπ
ΘΕΑΤΡΟ
Ντενεκεδούπολη ξανά!: Η παράσταση της ομάδας Μικρός Νότος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
ΘΕΑΤΡΟ
Μία σύγχρονη “Αντιγόνη” από την Αργυρώ Ταμβάκου ανεβαίνει στο Bluebox
ΘΕΑΤΡΟ
Το κλειδί της ευτυχίας: Μια μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά στο Θέατρο Αλκυονίς
ΘΕΑΤΡΟ
Interview: Η μαύρη κωμωδία της ομάδας Εμείς επιστρέφει στο Θέατρο Olvio