MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σκρουτζ το Πνεύμα των Χριστουγέννων: θεατροπαιδαγωγικό – διαδραστικό πρόγραμμα από το Hippo Theatre Group

Η εταιρία θεάτρου HIPPO παρουσιάζει το θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα “$κρουτζ -Το πνεύμα των Χριστουγέννων” μια διαδραστική αφήγηση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Charles Dickens.

Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα ακούσουν τμηματικά την ιστορία, θα συμμετέχουν στην εξέλιξη της δράσης, θα επιδοθούν σε κινητικά παιχνίδια, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν, θα συμμετάσχουν σε ελεύθερους και κατευθυνόμενους αυτοσχεδιασμούς και θα ασχοληθούν με δραστηριότητες που συνθέτουν το θεατρικό παιχνίδι. Θα έρθουν σε επαφή με έννοιες όπως φιλαργυρία, αλληλεγγύη, κοινωνική ευαισθησία, απομόνωση, μοναξιά συντροφικότητα. 

Κάποιοι από τους βασικούς  ρόλους, όπως του Εμπενάιζερ Σκρουτζ, ενσαρκώνονται από τους εμψυχωτές της ομάδας Ηippo, ενώ τους υπόλοιπους τους παίζουν με τη βοήθεια των εμψυχωτών τα παιδιά. Το πρόγραμμα  είναι διαδραστικό και τα παιδιά συμμετέχουν σε όλη την διάρκειά του, ενώ οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν χωρίς εισιτήριο στις ειδικές εξέδρες ή να απολαύσουν έναν καφέ/τσάι δωρεάν για όσους παραμένουν στο μπαρ του θεάτρου.

Σκοπός του προγράμματος είναι η απόλαυση της συμμετοχικότητας και της δημιουργίας, το παιχνίδισμα της φαντασίας μαζί με τη σωματική εμπλοκή, η χαρά της δράσης και της αλληλεγγύης.

Πληροφορίες

Παίζουν/εμψυχώνουν: Ιάσων Άλυ, Ελένη Ζούμπου, Μαρία Ντίνου

Σχεδιασμός εκπαιδευτικού προγράμματος: Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης, Καλλιόπη Φύκαρη

Κοστούμια: Κατερίνα Χατζοπούλου

Κείμενο – Παραγωγή: Hippo Theatre Group (Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης)

Αφίσα: Βάλια Καπάδαη, Παύλος Παυλίδης

Διάρκεια προγράμματος: 60 λεπτά

Ηλικίες: 4-11

Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι – Μετρό Κεραμεικός

Ημέρες και Ώρες: Σάββατο 23/12 στις 17.00, Τρίτη 26/12 στις 14.00, Σάββατο 30/12 στις 17.00 και Σάββατο 6/1 στις 17.00

Διάρκεια: 60΄

Καθημερινές για σχολεία και νηπιαγωγεία στον χώρο που διαθέτει το κάθε σχολείο ή στο θέατρο μετά από συνεννόηση σε ειδικές τιμές

Τηλ. επικοινωνίας για παραστάσεις σε σχολεία: 6974040085

Πληροφορίες-Κρατήσεις: Τηλέφωνο: 2103455020, 6951269828

Τιμή Εισιτηρίου (παιδικό): 12€ και 10€ η προπώληση * Οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το εργαστήρι ή κατάτη διάρκεια του να απολαύσουν έναν καφέ στο μπαρ

Προπώληση στα ταμεία του θεάτρου, καθημερινά 18.00-22.00 και online στο viva.gr

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b