MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Οι Ήρωες του Gerald Sibleyras στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Η κωμωδία «Ήρωες» του Gerald Sibleyras και σε σκηνοθεσία Νιkita Milivojevic ανεβαίνει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Τρείς γκρινιάρηδες βετεράνοι στρατιωτικοί ζουν έγκλειστοι σε ένα νοσοκομείο αναπολώντας τις παλιές τους δόξες. Ζουν με το όνειρο πως μια μέρα θα καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ξαναβρεθούν στον έξωκόσμο. Καταστρώνουν φιλόδοξα και ανέφικτα σχέδια για την αποχώρησή τους, διασκεδάζοντας έτσι με την φαντασία τους την ανημποριά τους να κουνήσουν έστω και ένα μέτρο. Αυτή η συγκινητική και ανθρώπινη κωμωδία μετουσιώνει αυτούς τους απλούς ανθρώπους σε ήρωες καθώς με τη σκέψη τους ταξιδεύουν εκεί που οι ίδιοι δεν μπορούν να φτάσουν.

 HROES photo shooting1

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα και το έργο

Ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Gérald Sibleyras γεννήθηκε το 1961 στο Παρίσι. Το έργο του «Heroes» ή «Le Vent des Peupliers» γράφτηκε το 2003, και έκανε πρεμιέρα στο Théâtre Montparnasse λαμβάνοντας τέσσερις υποψηφιότητες βραβείου Molière, συμπεριλαμβανομένου και του καλύτερου συγγραφέα (Meilleur Auteur-Best Author). H κωμωδία Ήρωες παρουσιάστηκε και στο θέατρο Vakhtangov στην Ρωσία σε σκηνοθεσία του Rimas Touminas. Εν συνέχεια το έργο μεταφράστηκε από τον Τομ Στόππαρντ και παρουσιάστηκε στο West End του Λονδίνου. Τιμήθηκε με το Lawrence Olivier Best New Comedy Award.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μετάφραση: Μαριάννα Τόλη
Σκηνοθεσία: Νιkita Milivojevic

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Παίζουν: Γιάννης Φέρτης, Δημήτρης Πιατάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Τιμές Εισιτηρίων: Τετάρτη & Πέμπτη: 16 €, φοιτητικό 12 €, ΑΜΕΑ &ανέργων 10 €// Παρασκευή: 20 € , φοιτητικό 14 € , ΑΜΕΑ &ανέργων 10 €// Σάββατο απογευματινή:18 €, φοιτητικό 12 € , ΑΜΕΑ & ανέργων 10 €// Σάββατο βραδυνή: 20 €, φοιτητικό 14 €// Κυριακή: 18 €, φοιτητικό 12 €
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 9 Δεκεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου 2018
Πληροφορίες: Προπώληση: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στο δίκτυο φυσικών σημείων Viva, στα εκδοτήρια του θεάτρου
Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη & Κυριακή: 20.00, Παρασκευή & Σάββατο: 21:00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b