MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Όσα φέρνει ο Άνεμος του Γιάννη Ζέρβα στο Θέατρο ΜΠΙΠ

Η παιδική παράσταση “Όσα παίρνει ο Άνεμος” παρουσιάζεται στο θέατρο ΜΠΙΠ, από την θεατρική ομάδα «Εν Θεάτρω», από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.

Monopoli Team

Ένας πολύ δυνατός αέρας έγινε η αιτία για να συναντηθούν σε ένα χωράφι δύοεντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Ένα ρακένδυτο σκιάχτρο και μία πανέμορφη κουρδιστή κούκλα, που χορεύει και τραγουδάει. Κοινός παρονομαστής και των δύο είναι η σωματική τους αδυναμία, καθώς από τη μία η κούκλα δεν μπορεί να τραγουδήσει γιατί έπεσε και έσπασε το κουρδιστήρι της και από την άλλη το σκιάχτρο δεν μπορεί να περπατήσει, αφού είναι καρφωμένο στο χώμα.

Θα καταφέρουν άραγε οι δύο ήρωες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους; Θα μπορέσει τελικά το σκιάχτρο να ξεκολλήσει από το έδαφος και να το σκάσει μακριά σε μέρη που δεν θα τον φοβούνται και θα τον δέχονται γι’ αυτό που είναι; Θα μπορέσει η κούκλα να ξανατραγουδήσει και να κερδίσει την θέση της πίσω στο δωμάτιο με τα παιχνίδια; Μπορούν να συνυπάρξουν δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι μεταξύ τους;

Μάρτυρες των κωμικών, ανατρεπτικών και παράλληλα συγκινησιακών καταστάσεων, που προκύπτουν από αυτή την απρόσμενη συνάντηση, είναι οι μικροί θεατές, που καλούνται να πάρουν μέρος και να βοηθήσουν τους δύο ήρωες να βρουν λύση. Η διαφορετικότητα, ο κοινωνικός ρατσισμός, ο σχολικός εκφοβισμός (bullying), ο καταναλωτισμός, αλλά και η ανιδιοτελής φιλία και η αγάπη, καθώς και το ευαίσθητο θέμα της αναπηρίας, θίγονται με τρόπο παιδαγωγικό και ευχάριστο για τα παιδιά μέσα από τη διαδραστική παράσταση “Όσα φέρνει ο άνεμος”. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζέρβας

Σκηνικά: Ομάδα Θεάτρου «Εν Θεάτρω»
Κοστούμια: Ομάδα Θεάτρου «Εν Θεάτρω»
Μουσική: Νίκη Γκουντούμη

Παίζουν: Βανέσσα Αραπάκη: κούκλα, Γιάννης Ζέρβας: Σκιάχτρο

Διάρκεια: 70 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 10€, Για κάθε παιδί: 5€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 18 Νοεμβρίου 2017
Σενάριο: Γιάννης Ζέρβας
Πληροφορίες: Πληροφορίες - Κρατήσεις: 213 0344074
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 16:30
Φωτογραφίες: Κώστας Τσιαγάς
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b