MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
10
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Megaron Underground: ένας νέος κύκλος εκδηλώσεων ξεκινά στη Νέα Σκηνή του Μεγάρου Αθηνών

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο, το Β΄ Υποσκήνιο της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη μεταμορφώνεται σε χώρο δημιουργίας και έκφρασης, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά, μέσα από τον νέο κύκλο εκδηλώσεων Μegaron Underground.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Πρόκειται για έναν κύκλο που συγκεντρώνει στο πρόγραμμά του παραστάσεις θεάτρου, σεμινάρια χορού και μουσικής συναυλίες τζαζ, βραδιές μουσικού αυτοσχεδιασμού και όχι μόνο.

Η νέα σκηνή του Μεγάρου εγκαινιάζεται την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου με την παράσταση Τιτάνες του Ευριπίδη Λασκαρίδη και της ομάδας OSMOSIS σε δική του σκηνοθεσία, χορογραφία και σκηνογραφία (& 24/11, 25/11). Ακολουθούν στις 2/12 οι Broke Konsort που παρουσιάζουν πειραγμένα ρεμπέτικα με μπαρόκ αποκλίσεις. Εξ ου και ο τίτλος της συναυλίας: Ρεμπέτικα… revisited!

Performance@Megaron Underground 

Ευριπίδης Λασκαρίδης / OSMOSIS: Τιτάνες

Πέμπτη 23, Παρασκευή 24, Σάββατο 25 Νοεμβρίου │ 21:00

Tιμές εισιτηρίων: 14 € (φοιτητές, νέοι), 20 € (γενική είσοδος)

yposkinio 2017 megaro mousikis 2

Photo: Ελίνα Γιουνανλή

Έχοντας ξεχωρίσει σε είκοσι σημαντικά διεθνή φεστιβάλ με το Relic, η ομάδα OSMOSIS παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 23, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου (21:00), το νέο της έργο, μετά το Φεστιβάλ Αθηνών, τη Βαρκελώνη, το Τορίνο, το Άμστερνταμ και πριν την έναρξη της χειμερινής της περιοδείας στο εξωτερικό, με πρώτο σταθμό το Théâtre de la Ville του Παρισιού. Μετά τη Γαλλία, οι «Τιτάνες» θα συνεχίσουν το ταξίδι τους σε Πορτογαλία, Ελβετία και Καναδά. Στο έργο οι Τιτάνες αποτίνουν φόρο τιμής σε κάθε αποτυχημένη προσπάθεια, σε κάθε ατομική ή συλλογική αποτυχία για την εδραίωση ενός άθραυστου εαυτού, ενός άμωμου κόσμου.

With a Twist@Megaron Underground

Broke Konsort: Ρεμπέτικα… revisited

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου│21:00

Υποσκήνιο B΄ Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη

Tιμές εισιτηρίων: 10€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών), 15€

yposkinio 2017 megaro mousikis 3

Broke Konsort

Broke Konsort παίζουν ρεμπέτικα τραγούδια με μπαρόκ όργανα, σε ανορθόδοξες διασκευές με πολυποίκιλες επιρροές και χωρίς καμία διάθεση ιστορικής αναβίωσης ή πολιτικής ορθότητας! Ρεμπέτικο πάθος με μπαρόκ ύφος το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο νέο χώρο του Μεγάρου, το Υποσκήνιο Β΄ της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη, στο πλαίσιο του κύκλου ΜEGARON UNDERGROUND.

Το ανσάμπλ απαρτίζουν η τραγουδίστρια Σοφία Πάτση, ο τσεμπαλίστας και συνθέτης Πάνος Ηλιόπουλος (ο οποίος υπογράφει και τις διασκευές-ενορχηστρώσεις), η Αντιγόνη Σεφερλή στο μπαρόκ τσέλο, η Ελβετίδα Julie Stadler στη βιόλα ντα γκάμπα και ο τζαζ κοντραμπασίστας Πάνος Μάραντος.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
To LAB Society × Έαρ παρουσιάζουν το «MITOSÉ: Τα δικαιώματα της δημιουργίας»
Εκδηλώσεις
Ορφέας και Ευρυδίκη: Μέγαρο και Καμεράτα στην Αρχαία Μεσσήνη με Γκλουκ – Μπερλιόζ
Cine News
Γιώργος Λούκος: Στην Πειραιώς 260, το ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που άλλαξε το Φεστιβάλ Αθηνών
Εκδηλώσεις
Θεατρικό θρίλερ στην Πλάκα, Ηπειρώτικα στο Ηρώδειο, 30 χρόνια Γιάννης Κότσιρας – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
Athens Pride 2026: Trans φροντίδα, street party και David Bowie – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 8-14/6
Εκδηλώσεις
Free City: 10 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Από την Πειραιώς 260 μέχρι την Τεχνόπολη: Έξι λόγοι να βγεις σήμερα
Εκδηλώσεις
Αυτό το ΣΚ ο The Boy καταλαμβάνει τη Στέγη και το νέο αίμα του Φεστιβάλ Αθηνών ξετυλίγεται στην Πειραιώς 260
Εκδηλώσεις
Free City: 15 δωρεάν εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου
Εκδηλώσεις
Από τον Σταύρο Ξαρχάκο στη νέα γενιά δημιουργών της Πειραιώς 260 και την Αυστραλία του The Boy – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
attracted to trees: Η ΑΣΚΤ στην Πειραιώς 260 με μια βραδιά νέων περφορμανς
Cine News
Επί Κολωνώ: Το θερινό σινεμά επιστρέφει στην αυλή με επτά κλασικές ταινίες