MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΤV5 MONDE στηρίζει το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το ΤV5 MONDE στηρίζει το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τη μεγάλη γιορτή του ανεξάρτητου σινεμά με ταινίες από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές εκπλήξεις, προσκεκλημένους και παράλληλες εκδηλώσεις και προβάλει ταινίες σε πρώτη προβολή δυο φορές την εβδομάδα στις 22:00 Τον Νοέμβριο, στο πρόγραμμα του TV5 MONDE δείτε ταινίες με τα ινδάλματα του γαλλικού κινηματογράφου: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Οντρέι Τοτού.

Du bleu jusqu’en Amérique
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Τον Νοέμβριο το ΤV5 MONDE δίνει ραντεβού με την αφρόκρεμα της μεγάλης οθόνης.

he loves me

Μ’ αγαπά Δεν μ’αγαπά
Με την Οντρέι Τοτού
Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 22:00
© 2002 TELEMA / TF1 FILMS PRODUCTION

Η Οντρέι Τοτού γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία με τον ρόλο της στην ταινία Αμελί Πουλέν. Υπήρξε μούσα των Chanel, Montblanc και L’Oréal. 

Η Ανζελίκ (Οντρέι Τοτού) ερωτεύεται τρελά τον Λοΐκ. Εκείνος όμως, διάσημος καρδιολόγος, είναι παντρεμένος με μία άλλη, τρελός για την γυναίκα του που περιμένει παιδί. Αντί να αποθαρρυνθεί η Ανζελίκ θα επιχειρήσει το αδύνατο για να χωρίσει το ζευγάρι, πεπεισμένη ότι τα συναισθήματά της μοιράζεται και ο Λοΐκ.
Σκηνοθεσία : Λετίσια Κολομπάνι (2001)
Υπότιτλοι: Αγγλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά. OΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

hyppert

Κατάχρηση αδυναμίας
Με την Ιζαμπέλ Ιπέρ
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 22:00
© Flach Film Production

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ έχει διακριθεί με 2 βραβεία Σεζάρ Καλύτερης Ηθοποιού, το ΄να εκ των οποίων ήταν το 2017 για τον ρόλο της στην ταινία Εκείνη.

Έπειτα από μία εγκεφαλική αιμορραγία, η Μόντ (Ιζαμπέλ Ιπέρ), σκηνοθέτης, ξυπνάει ημιπληγική. Αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της, ανακαλύπτει στην τηλεόραση έναν απατεώνα που εκμεταλλεύεται διασημότητες, τον Βίλκο. Η αλαζονεία του τη μαγνητίζει : τον θέλει για την επόμενη ταινία της. Μετά τη γνωριμία τους, πέφτει στην παγίδα αυτού του χειριστικού άντρα.
Σκηνοθεσία: Κατρίν Μπρεϊγιά (2012)
Υπότιτλοι: Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά. OΧΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ.

du-bleu-juqu-en-amerique

Du bleu jusqu’en Amérique
Με την Μαριόν Κοτιγιάρ
Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 22:00
© UGC

Η ερμηνεία της τραγουδίστριας Έντιθ Πιαφ στην ταινία Ζωή σαν τριαντάφυλλο κατέστησε τη Μαριόν Κοτιγιάρ την πρώτη γαλλίδα ηθοποιό που έλαβε Βραβείο Όσκαρ. Υπήρξε μούσα της Ντιόρ.

Θύμα ενός πολύ σοβαρού ατυχήματος, η Καμίγ βρίσκεται σε ένα τεράστιο και ιδιαίτερο κέντρο αποκατάστασης που διευθύνει ο ιδιότροπος καθηγητής Ελπός. Εκείνος εντάσσεται σύντομα στην κοινότητα των αυτοαποκαλούμενων « ετοιμόρροπων » και ερωτεύεται την όμορφη Σολάνζ (Μαριόν Κοτιγιάρ).
Σκηνοθεσία: Σάρα Λεβί (1999)
Υπότιτλοι : Αγγλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Γερμανικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά.

zerar depardieu

Μια βόλτα στη Γαλλία
Με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 22:00
© Yoann Jarton / Les films des tournelles

Με περισσότερες από 200 ταινίες στο ενεργητικό του, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους γάλλους σκηνοθέτες (Γκοντάρ, Τρυφώ, Ρενέ, Πιαλά) και έλαβε 2 Βραβεία Σεζάρ.

Ο Φαρούκ, ένας νέος ράπερ αναγκάζεται να φύγει από το Παρίσι εξαιτίας ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Ο παραγωγός του του προτείνει να συνοδεύσει τον Σερζ, τον πατέρα του (Ζεράρ Ντεπαρντιέ), σε έναν γύρο στα λιμάνια της Γαλλίας σε αναζήτηση ιχνών του ζωγράφου Ζοζέφ Βερνέ. Οι δύο άντρες, εντελώς διαφορετικής ηλικίας και πολιτισμού, θα γνωρίσουν σιγά σιγά ο ένας τον άλλο.
Σκηνοθεσία: Ρασίντ Ντζαϊντανί (2016)
Υπότιτλοι: Αγγλικά, Ισπανικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά. OΧΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ
Cine News
11ο Με τα Μάτια Ανοιχτά: Η γιορτή του ελληνικού ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην Ταινιοθήκη
Cine News
Κάμπινγκ: Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα – Όσα θα δούμε στα τρία πρώτα επεισόδια
Cine News
Widow’s Bay: Γιατί όλοι ξαφνικά μιλάνε για τη σειρά που σάρωσε στα Emmy;
Cine News
Όλιβερ Λάσε: Ο σκηνοθέτης του «Sirât» στο 67ο ΦΚΘ με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην έρημο
Cine News
Ο Romain Gavras έρχεται στην Στέγη για ένα masterclass πάνω στην επιδραστικότητα της εικόνας
Cine News
Silo (Season 3): Ο μύθος γίνεται αλληγορία εξουσίας, μνήμης και αγάπης
Cine News
WIPE Berlin: Το διεθνές αντισυμβατικό φεστιβάλ ερασιτεχνικού κινηματογράφου κάνει στάση στην Αθήνα
Cine News
CineFIX: Η χειμερινή έκδοση "βλέπει" ντοκιμαντέρ - Το πρόγραμμα των πρώτων προβολών
Cine News
Emmy 2026: Ποιες σειρές αναδείχθηκαν οι καλύτερες της χρόνιας
Cine News
DISFF49: Ολόκληρη η ζωή χωράει σε μια μικρού μήκους ταινία
Cine News
Θα μιλάμε για τον Robert Pattinson του 2026 για πολύ καιρό ακόμα