MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Tango Del Sur στο Ηρώδειο

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Αργεντινών Μαέστρων.

Monopoli Team

Μια συναρπαστική χορευτική παράσταση αφιερωμένη στην αληθινή ιστορία του Tango με την υπογραφή της διεθνούς φήμης χορεύτριας και χορογράφου από την Αργεντινή, Natalia Ηills, η οποία έρχεται από το Μπουένος Άιρες για πρώτη φορά στην Ευρώπη, σε αποκλειστικότητα και για μια μόνο παράσταση στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού.

Οι κορυφαίοι χορευτές της Compañia «Τangueros del Sur» αναβιώνουν με αυθεντικές ερμηνείες και δυναμισμό τη χορευτική εξέλιξη του Τango, μέσα από το «Pomper el Piso», τη σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου. Τους χορευτές συνοδεύει η οκταμελής ορχήστρα “Evocation live plus” υπό τη διεύθυνση του Αργεντίνου μαέστρου Patricio Villarejo. 

Ένα μουσικό αφιέρωμα σε μεγάλους καλλιτέχνες και συνθέτες της Χρυσής Εποχής του τάνγκο, από τους Carlo Gardel και Lepera, Juan D ‘Arienzo, Anibal Troilo, José María Contursi, μέχρι τoν επαναστατικό και ριζοσπαστικό Αstor Piazzolla. Μια μαγική βραδιά κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, φωτισμένη από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, με χορογραφίες γεμάτες πάθος, νοσταλγία και αισθησιασμό.

Ώρα Έναρξης: 21.15

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 60 ευρώ Α Ζώνη: 50 ευρώ Β Ζώνη: 38 ευρώ Γ Ζώνη: 25 ευρώ Άνω Διάζωμα: 17 ευρώ
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
ΘΕΑΤΡΟ
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
ΘΕΑΤΡΟ
Η παράσταση «Γιοι και κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού επιστρέφει ανανεωμένη στο Αμφι-Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Ράφτης Κυριών: Ο Γιάννης Κακλέας ανεβάζει Φεντώ στο Θέατρο Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Ταρτούφος, του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου στο Θέατρο Αλκυονίς
ΘΕΑΤΡΟ
Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ του Έντουαρντ Άλμπυ στο Θέατρο Ζίνα
ΘΕΑΤΡΟ
Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας στο θέατρο Αλκμήνη
Θεατρικά Νέα
Σκυλίσια ζωή της Μάρτα Μπουτσάκα στο Θέατρο Eliart
ΘΕΑΤΡΟ
Κοιμούνται τα ψάρια; του Jens Raschke στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Surriento – Ο Κόσμος Ξανά του Θανάση Τριαρίδη στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιο
ΘΕΑΤΡΟ
Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία του Ροζέ Βιτράκ στο Θέατρο Σταθμός