MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 4-6/08: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 4-6/ Αυγούστου επιλέγουμε παιχνίδι, καγιάκ, ξενάγηση και άλλα!

 
 
Παιχνίδια στο ΚΠΙΣΝ
 
 
family weekend 456 augoustoy 2017
 
 

Μία σύγχρονη και διασκεδαστική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια, με ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια, που ενθαρρύνουν τους γονείς να παίξουν με τα παιδιά τους στο Πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι δραστηριότητες αυτές, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους, βοηθούν στην ανάπτυξη της ευρηματικότητας, δημιουργούν αφορμές εκπαίδευσης των παιδιών και προάγουν τη συνεργασία μέσα στην οικογένεια. Για παιδιά ηλικίας 4 έως 9 ετών και τους γονείς τους. Σημειώνεται πως γίνονται δεκτές έως 50 συμμετοχές ανά πρόγραμμα.

 
 
 
Τιμές; δωρεάν

Πότε; Σάββατο 5 Αυγούστου, 18.30 – 20.00

Πού; ΚΠΙΣΝ

 
 
 
 
Yoga για Παιδιά ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ
 
 
family weekend 456 augoustoy 2017 2
 

Η yoga είναι ένας ευχάριστος και διασκεδαστικός τρόπος άσκησης προκειμένου τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μία ειδική για τα παιδιά προσέγγιση με βασικό εργαλείο το παιχνίδι, που δεν στοχεύει στην τέλεια εκτέλεση της κάθε στάσης, αλλά μαθαίνει στα παιδιά πώς να ελέγχουν το σώμα, την αναπνοή και τις σκέψεις τους και να ηρεμούν, ενώ παράλληλα δυναμώνουν, βελτιώνουν την ευλυγισία τους και αποκτούν αυτοπεποίθηση.

Τιμές; δωρεάν
Πότε; Σάββατο 5 Αυγούστου, 19.00 – 20.00
Πού; ΚΠΙΣΝ

 

Καγιάκ στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

family weekend 456 augoustoy 2017 3

Το πρόγραμμα στοχεύει στη γνωριμία και στην καλύτερη επαφή μικρών και μεγάλων με το άθλημα του καγιάκ, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κωπηλατώντας! Απευθύνεται σε παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες, ενώ μπορούν να συμμετάσχουν μόνο 15 άτομα ανά 30 λεπτά κωπηλασίας.

Κόστος συμμετοχής; δωρεάν 

Πότε; Σάββατο 5 Αυγούστου, 17.30 – 20.00

Πού; ΚΠΙΣΝ

Park Your Cinema Kids στο ΚΠΙΣΝ

family weekend 456 augoustoy 2017 4

Το Park Your Cinema Kids παρουσιάζει αγαπημένες παιδικές ταινίες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και προσκαλέι όλη την οικογένεια να πάρει το εντομοαπωθητικό, την ψάθα, την κουβέρτα ή κάποιο άλλο ύφασμα για το έδαφος και να έρθει στο πάρκο για ταινία. Το πρόγραμμα γι’ αυτό το Σάββατο έχει την ταινία κινουμένων σχεδίων “Λόραξ”, που λατρεύουν τα παιδιά, σε σκηνοθεσία Chris Renaud και Kyle Balda. 

Πρόκειται για την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού, που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει για δώρο ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους. Αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους…

Κόστος συμμετοχής; δωρεάν

Πότε; Σάββατο 5 Αυγούστου, στις 21.00

Πού; ΚΠΙΣΝ

Ξενάγηση στο Αστεροσκοπείο με οδηγό το φεγγάρι

family weekend 456 augoustoy 2017 5

Το Σάββατο αυτό το πρόγραμμα της οικογένειας έχει ξενάγηση σε τρεις αθηναϊκούς λόφους (Νυμφών, Πνύκας, Φιλοπάππου) υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού, και στην συνεχεια παρατήρηση του ουρανού και των αστεριών από το τηλεσκόπειο του Αστεροσκοπείου. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 20.00 από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη (ώρα συνάντησης 19.40) και θα τελειώσει στις 22.30. Θα έχει συνολική διάρκεια 2.30 ώρες. Για κρατήσεις συμπληρώστε την ειδική φόρμα συμμετοχής εδώ.

Τιμές; 10€ το άτομο / για παιδιά έως 12 ετών με τη συνοδεία ενηλίκου, η ξενάγηση είναι δωρεάν

Πότε; Σάββατο 5 Αυγούστου, 20.00 – 22.30
Πού; Αστεροσκοπείο Αθηνών

 
 
“Το όνειρο της Πέππα” στη Σαρωνίδα
family weekend 456 augoustoy 2017 6

Η Πέππα ξυπνάει έχοντας δει ένα υπέροχο όνειρο. Μια όμορφη μέρα ξεκινά με τους φίλους της. Παιχνίδι, τραγούδι, χορός, μα η δυνατή επιθυμία της να ζήσει το όνειρο της, τους οδηγεί σε πολλές περιπέτειες. Στην υπαίθρια Γιορτή της Χαράς που διοργανώνει η Μαντάμ Γαζέλα, η ατμόσφαιρα μαγεύει όλα τα παιδιά, όμως η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Μπορεί μια ξαφνική βροχή να φέρει τη χαρά και να κάνει τη ζωή υπέροχη σαν όνειρο; Παίζουν οι Θοδωρής Γεωργίτσης, Στεφανία Γώγου Πούλου, Στεφανία Καλομοίρη, Γεωργία Κούκα, Ελένη Μισχοπούλου, Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Συμεών Τσακίρης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ισσόπουλου.

Η παράσταση είναι βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig και με τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα της, με τους τόσο διαφορετικούς, μεταξύ τους, ήρωες, που όμως συνυπάρχουν αρμονικά, προσπαθεί να στρέψει ιδιαίτερη προσοχή στην έννοια της φιλίας και στην αξία της οικογένειας.

Τιμές; Κανονικό: 12€, Προπώληση: 10€
Πότε; Παρασκευή 4 Αυγούστου, 20.30
Που; ΤΡΙΑΝΟΝ CINEMAX Κεφαλληνίας 4, Σαρωνίδα
 
 
 
 
 
 
 
family weekend 456 augoustoy 2017 10
 
 

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια ξεκινούν μέσα στον Αύγουστο στο Άλσος Περιστερίου. Την Παρασκευή αυτή, λοιπόν, μια πολυ αγαπημένη παράσταση Καραγκιόζη περιμένει μικρούς και μεγάλους να την απολαύσουν μέσα στο Άλσος. Έρχεται “Ο Καραγκιόζης στο Λούνα Παρκ”, λοιπόν, από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου – Θέατρο “Ελιά και δάφνη” και σας περιμένει να περάσετε ενα χαλαρό βράδυ Παρασκευής, γελώντας με την ψυχή σας σε κάθε γκάφα του αγαπημένου λαικού ήρωα.

 
 
Τιμές; δωρεάν
Πότε; Παρασκευή 4 Αυγούστου, 20.30
Που; Άλσος Περιστερίου


Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b