MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αυγουστιάτικα blockbuster: 4 ταινίες που δεν θα χάσουμε όπου και αν βρισκόμαστε!

Οι Κυριακές του Αυγούστου έχουν χολυγουντιανό άρωμα: Όπου και εαν βρισκόμαστε η COSMOTE TV μάς δινει τη δυνατότητα να απολαύσουμε κορυφαίες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Kυριακή 6/8 | 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Fences 

cosmote tv blockbusters 2017

Το Fences είναι αμερικανική δραματική ταινία παραγωγής του 2016 σε σκηνοθεσία του Denzel Washington. Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του August Wilson. Η ταινία μας μεταφέρει στο Πίτσμπεργκ, την δεκαετία του ’50. Ο Τρόι Μάξον είναι παντρεμένος με τη Ρόουζ και έχουν ένα γιο τον Κόρι. Επίσης, έχει και έναν γιο 35 χρόνων τον Λάιονς, τον οποίο δεν μεγάλωσε, γιατί έμεινε στη φυλακή 15 χρόνια. Με φόντο μία εποχή κατά την οποία οι φυλετικές διακρίσεις αποτελούσαν την σκληρή πραγματικότητα, ο Tρόι προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο ρατσισμός στάθηκε εμπόδιο στο όνειρο του να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ με αποτέλεσμα να καταλήξει σκουπιδιάρης, έτσι ώστε να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένειά του… Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Denzel Washington, Viola Davis και Stephen Henderson. Ήταν επίσης υποψήφια για Όσκαρ, όπου και κατάφερε να αποσπάσει ένα βραβείο, καθώς επίσης και στις Χρυσές Σφαίρες και στα BAFTA.

Kυριακή 13/8 | 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Αμερικανικό ειδύλλιο (American Pastoral)

cosmote tv blockbusters 2017 2

Πρόκειται για αστυνομική – δρματική αμερικάνικη ταινία παραγωγής του 2016. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ewan McGregor, ενώ το καστ αποτελέιται από τους Ewan McGregor, Jennifer Connelly και Dakota Fanning. Ο όμορφος και αθλητικός Σίμουρ, με εβραική καταγωγή επιστρέφει ως ήρωας πολέμου στη γενέτειρά του, το Νιούαρκ, για να παντρευτεί την πρώην Μις Νιου Τζέρσεϊ Ντόουν και να αναλάβει τη διεύθυνση της βιοτεχνίας γαντιών, που ανήκε στην οικογένεια του. Την οικογενειακή τους ευτυχία πρόκειται να συμπληρώσει η κόρη τους Μέρι, η οποία θα εξελιχθεί σε έφηβη πολιτική ακτιβίστρια και θα την καταστρέψει…

Κυριακή 20/8 | 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Snowden

cosmote tv blockbusters 2017 3

Πρόκειται για δραματική ταινία παραγωγή του 2016 με σκηνοθέτη τον Oliver Stone. Η ταινία «Snowden», το πολιτικά φορτισμένο και απόλυτα συναρπαστικό θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Joseph Gordon – Levitt, και Shailene Woodley, θα μας αποκαλύψει την απίστευτη προσωπική ιστορία του Έντουαρντ Σνόουντεν, της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας που αποκάλυψε τις σοκαριστικές, παράνομες δραστηριότητες παρακολούθησης της NSA, με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα πλέον καταζητούμενα άτομα στον κόσμο. Θεωρείται ήρωας για ορισμένους όμως προδότης για κάποιους άλλους. Ανεξάρτητα, όμως, από την προσωπική άποψη του καθενός, η επική ιστορία για τους λόγους που έφερε στο φως όλα αυτά, για το ποιους άφησε πίσω, και για το πως τα κατάφερε, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις πιο συναρπαστικές ταινίες του 2016!

Κυριακή 27/8 | 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Rings: Σήμα κινδύνου 3 (Rings)

cosmote tv blockbusters 2017 4

Πρόκειται για ταινία μυστηρίου – θρίλερ παταγωγής του 2017 και σε σκηνοθεσία του F. Javier Gutiérrez. Πρωταγωνιστούν οι Matilda Anna Ingrid Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki και Vincent D’Onofrio. Η Τζούλια τα έχει με τον Χολτ, ο οποίος έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία. Η Τζούλια αρχίζει να ανησυχεί όταν εκείνος σταματά να απαντάει στα τηλεφωνήματά της. Αναζητώντας τα ίχνη του, μαθαίνει πως έχει «σημαδευτεί» από την κατάρα μιας βιντεοκασέτας, την οποία όποιος δει πεθαίνει μέσα σε επτά ημέρες…

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b