MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα

Ο Αλέξης Ζορμπάς του Νίκου Καζαντζάκη στο Θέατρο Φρύνιχος

Η εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη “Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά” ξαναζωντανεύει στις 2 Αυγούστου στο θέατρο Φρυνίχος.

Monopoli Team

Το έργο ξαναζωντανεύει από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε μια μοναδική διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Τον Αλέξη Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός. Στη σκηνή θα δούμε να ζωντανεύει ο “μοναδικός διάλογος ενός καλαμαρά και ενός μεγάλου ανθρώπου του λαού, διάλογος μεταξύ του δικηγόρου Νου και της μεγάλης ψυχής του λαού”, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Νίκος Καζαντζάκης για τη διαχρονική φιλία του με τον Ζορμπά.

Συμμετέχουν οι:

Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Βασίλης Ζαϊφίδης, Βασίλης Λέμπερος, Αλεξία Μουστάκα, Αρετή Πασχάλη, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Μαριαλένα Ροζάκη, Αλέξανδρος Σιάτρας, Γιώργος Τσούρμας, Νικορέστης Χανιωτάκης, Χριστίνα Ψάλτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Νίκος Καζαντζάκης
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Χορογραφία: Δημήτρης Παπάζογλου

Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Νίκος Βερλέκης, Στέλλα Γκίκα, Ναταλία Δραγούμη, Ταμίλα Κουλίεβα, Άννα Μονογιού, Μέμος Μπεγνής, Τάκης Παπαματθαίου, Γιώργος Παράσχος, Γρηγόρης Σταμούλης και ο Ρένος Ρώτας.

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 23€ Μειωμένο: 17€
Διασκευή: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
Βοηθός Σκηνοθετη: Παύλος Σαχπεκίδης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b