MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 14-16/07: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 14 – 16/7 Ιουλίου επιλέγουμε θέατρο, αγώνες με ποδήλατα για χαρούμενα παιδιά, θέατρο σκιών και άλλα!

 
 
Walker Race στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
 
walker race sto kpisn

Σε αυτόν τον αγώνα τα παιδιά διαγωνίζονται με ποδήλατα ισορροπίας σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Νικητής είναι αυτός που θα τερματίσει πιο γρήγορα, κερδίζοντας ένα κανονικό ποδήλατο με πετάλια! Οι μικροί μας φίλοι έρχονται με τα ποδήλατά τους, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους. Δεν απαιτείται προηγούμενη αγωνιστική ή αθλητική εμπειρία. Όλους τους συμμετέχοντες θα τους περιμένει το δικό τους αναμνηστικό δίπλωμα και μια έκπληξη. Απευθύνεται σε παιδιά 3 έως 5 ετών και πρόκειται να διαρκέσεις από τις 11.00 έως τις 13.00.

Τιμές; είσοδος ελεύθερη
Πότε; Σάββατο 15 Ιουλίου στις 11.00
Πού; ΚΠΙΣΝ

 

Καγιάκ στο κανάλι του ΚΠΙΣΝ

KAGIAK STO KPISN WEEKEND

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η γνωριμία μικρών και μεγάλων με το άθλημα του καγιάκ, βασισμένη στο περιεχόμενο και τη δομή των προγραμμάτων της Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ. Η επαφή με το νερό στις εγκαταστάσεις του Καναλιού αποτελεί επιπλέον μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσει κανείς το ΚΠΙΣΝ όχι περπατώντας αλλά… κωπηλατώντας! Απευθύνεται σε παιδιά από άνω των 12 ετών & ενήλικες. Σημειώνεται πως ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα ανά 30 λεπτά! Απαιτείται προεγγραφή εδώ.

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη

Πότε; Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουλίου 2017,  17.30 – 20.00

Πού; ΚΠΙΣΝ

 
 “Ο Καραγκιόζης στο survivor”
 
karagiozis survivor

Το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, στά πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ι. Ρέντη, θα φιλοξενήσει την παράσταση του θεάτρου Σκιών Αθανασίου, “Ο Καραγκιόζης στο survivor”. O Καραγκιόζης πεινάει όπως πάντα, ο Χατζηαβάτης του προτείνει να πάει στο Σεράϊ, εκεί όπου έχουν διοργανώσει ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Σ’αυτό το παιχνίδι όποιος αντέχει στην πείνα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει και να πάρει το χρηματικό έπαθλο. Ο Καραγκιόζης μαζί με τους φίλους του θα ξεκινήσουν ένα παιχνίδι με πολλές περιπέτειες αλλά και πολλά γέλια!

 
 
Κόστος συμμετοχής; Γενική είσοδος: 5€
Πότε; Παρασκευή 14 Ιουλίου, 21.00
Πού; Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Bόλτα με αφήγηση παραμυθιών

paramithia volta paidi

Μια πεζοπορική βόλτα με αφήγηση παραμυθιών για μεγάλους και μικρούς, μέσα στη μαγεία του δασους και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι, περιμένει τους συμμετέχοντες. Ξεκινώντας κοντά στη δύση του ήλιου και επιστρέφοντας βράδυ, η διαδρομή θα είναι ήπια, με μικρές υψομετρικές διαφορές, την οποία μπορούν να κάνουν άτομα με κανονική φυσική κατάσταση και παιδιά 8 ετών και άνω. Θα είναι πρακτικό να έχετε μαζί σας ψάθες ή μαξιλαράκια, γιατί θα καθίσετε κάτω κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέσα στο δάσος, όπου θα απολαύσετε την αφήγηση των παραμυθιών. Μαζί στην πεζοπορία θα είναι η αφηγήτρια παραμυθιών Σμαράγδα Αποστολάτου. Η ώρα συνάντησης στο Φλαμπούρι θα είναι στις 18.30, ενώ η ώρα έναρξης της πεζοπορικής βόλτας θα είναι στις 19.00. Η πιθανή ώρα επιστροφής θα είναι γύρω στις 22.00 και η πεζοπορία θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Θα πρέπει να βρίσκεστε 30 λεπτά νωρίτερα στο καταφύγιο και να προμηθευτείτε το κουπόνι συμμετοχής μόλις φτάσετε. Μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι.

Κόστος συμμετοχής; Κόστος 10€ (Περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιών, 2 σουβλάκια με ψωμάκια και κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό)

Πότε; Σάββατο 15 Ιουλίου, 19.00
Πού; Καταφύγιο Φλαμπούρι, Πάρνηθα

“Η Χιονάτη και οι επτά υπέροχοι μουσικοί” στην Ηλιούπολη

xionati weekend agenda kid

Το Δημοτικό Θέατρο Άλσους στην Ηλιούπολη και το θέατρο Δελφινάκι παρουσιάζουν την παράσταση “Η Χιονάτη και οι επτά υπέροχη μουσικοί”, η οποία ειναι βασισμένη στο γνωστό σε όλους μας και πολύ αγαπημένο παραμύθι. Οι συντελεστές του έργου είναι: Σκηνικά-Σκηνογραφία: Γεώργιος Λαμπριανίδης, Κοστούμια: Έφη Γαβροπούλου, Θεατρική Διασκευή: Θανάσης Λιούνης, Μουσική: Σωτηρία Κολόζου, Χορογραφίες: Έλλη Λορέντη, Σκηνοθεσία: Γεώργιος Γρηγοριάδης, Παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Ιωάννα Προσμίτη, Γιάννης Κωσταράς, Έλενα Αθανασοπούλου, Πάτρικ Τοχουμίδης και ο Θανάσης Λιούνης. Απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 12 ετών και τους γονείς τους.

Τιμές; 8€ γενική είσοδος, Προαγορά εισιτηρίου: 6€ (Προπώληση: βιβλιοπωλείο “Περί Βιβλίου” (Ελ. Βενιζέλου 138, 210 9946717), από Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων) Την ημέρα της παράστασης το ταμείο είναι ανοιχτό από τις 19.30.

Πότε; Kυριακή 16 Ιουλίου 2017, 21.00
Πού; Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης


Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b