MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 30-2/07: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 30/6-2/7 Ιουλίου επιλέγουμε μουσική παράσταση, yoga για χαρούμενα παιδιά, θέατρο σκιών και άλλα!



“Ο Μαγικός Αυλός” στην Ηλιούπολη
o magikos aulos kids weekend 2017 ioulios

Η όπερα “Ο Μαγικός Αυλός” μεταμορφώνεται σε ένα μουσικό παραμύθι πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες του Μότσαρτ. Μια παράσταση με διαλεχτούς ηθοποιούς-τραγουδιστές, με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, χορογραφημένη άψογα, γεμάτη χρώματα και φως, με μια συναρπαστική πλοκή που θα ξετρελάνει μικρούς αλλά και μεγάλους.

Τιμές; Γενική είσοδος: 10€
Πότε; Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 21.00
Πού; Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης

Yoga για παιδιά στο Ίδρυμα Σταυρος Νιάρχος
Yoga kpisn iounios weekend paraskeuh 2017 2

Η yoga είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να αναπτύξουν τα παιδιά σημαντικές δεξιότητες σε ένα περιβάλλον όπου απουσιάζει ο ανταγωνισμός. Το μάθημα γίνεται δίχως κριτική και σκοπός δεν είναι η εκτέλεση της τέλειας στάσης. Σε κλίμα ενθάρρυνσης, τα παιδιά αναπτύσσονται κινητικά, γνωσιακά, συναισθηματικά και κοινωνικά. Η προσέγγιση είναι παιδοκεντρική και με εργαλείο το παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους, την αναπνοή τους και τις σκέψεις τους, καθώς και να ηρεμούν. Παράλληλα δυναμώνουν, βελτιώνουν την ευλυγισία τους και αποκτούν αυτοπεποίθηση. Για παιδιά 4 – 12 ετών.

Τιμές;
Δωρεάν *Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Πότε; Σάββατο 1η Ιουλίου, 19.00 – 20.00
Πού; ΚΠΙΣΝ

Πεζοπορία στην Πάρνηθα
pezoporia kids weekend ioulios 2017

Ξεκινώντας από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνετε μία όμορφη, οικογενειακή βόλτα, με βαθμό δυσκολίας Α’, στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Θα έχετε έτσι την ευκαιρία να γνωρίσετε το βουνό, να έρθετε πιο κοντά στη φύση και να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Ώρα εκκίνησης πεζοπορίας από το Φλαμπούρι 18:00 και επιστροφή στις 21.30. Η διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι περίπου 3,5 ώρες. Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, γράφοντας το όνομα σας στη λίστα συμμετεχόντων της πεζοπορίας. Ο βασικός εξοπλισμός που θα πρέπει να έχετε μαζί σας είναι ορειβατικά μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια, σακίδιο πλάτης, αντιανεμικό-αδιάβροχο και εννοείται φαρμακείο. Για αρχάριους ενήλικες και τα παιδιά τους απο 8 ετών και άνω. Δηλώσεις συμμετοχής στο καταφύγιο, από τις 17:00′ μέχρι και 17:45′.


Κόστος συμμετοχής:
ηλεκτρονικά 3€, καταφύγιο 5€ (ελάχιστη κατανάλωση-αφαιρείται από οποιαδήποτε κατανάλωση στο καταφύγιο)
Πότε; 
Σάββατο 1η Ιουλίου στις 18.00
Πού;
Πάρνηθα

1ο Baby Run Festival
baby run festival kids 2017 weekend

Ένας καλοκαιρινός αγώνας ποδηλάτου, διοργανώνεται για παιδιά από 18 μηνών έως 5 ετών και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Κάθε επισκέπτης, με την είσοδο του στο χώρο και την συμμετοχή του στηρίζει τη δράση του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” με το συμβολικό ποσό του 1€. Πολύχρωμα ποδήλατα, εντυπωσιακά κράνη, διαδραστικά παιχνίδια, μουσική και συλλεκτικά δωράκια περιμένουν όλους τους επίδοξους, μικρούς bikers. Ένας παρουσιαστής της Formula 1, αλλά και δημοφιλής αθλητής από τον ποδηλατικό χώρο, θα συμπληρώνει την κάλυψη του event. Ώρες Εγγραφών & Προσέλευσης: 10:00 – 11:00. Στις 11 θα γίνει η τελετή έναρξης και αμέσως μετά ξεκινά η εκδήλωση.

Κόστος συμμετοχής: 1€
Πότε; Κυριακή 2 Ιουλίου στις 10.00
Πού; Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας (Ναπολέοντος Ζέρβα 56)

Παιδικό Φεστιβάλ Πεντέλης
festival paidiko pedelis 2017 kids weekend

Παραστάσεις, συναυλίες, δραστηριότητες μπαίνουν στο πρόγραμμα παιδιών και γονιών. Τι έχει όμως το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο 30/6 – 2/7; Συναυλία, σινεμά αλλά και θέατρο σκιών. Δώστε κι εσείς, λοιπόν, το παρών στο Παιδικό Φεστιβάλ Πεντέλης και τραγουδήστε με τους Burger Project, δείτε θέατρο σκιών από τον Γιάννη Νταγιάκο, απολαύστε την παράσταση της καταξιωμένης ομάδας Κοπέρνικος, ζωγραφίστε, κάντε χειροτεχνίες, ενθουσιαστείτε με τις μπαλονοκατασκευές και το face painting και κυρίως μοιραστείτε όμορφες, ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά σας.

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη. Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς για όποιον το επιθυμεί.
Πότε;
 30/6 – 2/7 από τις 18.30
Πού;
 Παιδικό Θεατράκι Νέας Πεντέλης

Θέατρο Σκιών στο Πάρκο Φλοίσβου
theatro skiwn gia paidia 2017 kids weekend

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα κάνει διακοπές στο πάρκο Φλοίσβου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για καλοκαιρινές περιπέτειες με τον Καραγκιόζη και την παρέα του. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ετοίμασε και φέτος το θερινό στέκι του λαϊκού ήρωα και της παρέας του, ο Τάσος Κώνστας ετοίμασε ένα πλούσιο ρεπερτόριο παραδοσιακών κωμωδιών, διανθισμένες με επίκαιρη σάτιρα. Τα γέλια για κάθε ηλικίας θεατή, είναι εγγυημένα. Απολαυστικές, καλοκαιρινές βραδιές για όλη την οικογένεια, δίπλα στη θάλασσα, στο όμορφο Πάρκο Φλοίσβου.


Τιμές;
 3,5€ / άτομο
Πότε; από 20/6 έως 2/7 στις 20.30
Πού; Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο


Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b