MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 16-18/06: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 16 – 18 Ιουνίου επιλέγουμε εκπαιδευτική δράση, ταινία και summer camp!



Εθνική Βιβλιοθήκη: Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία ξεκινά!
kalokairini ekstrateia 2017 family weekend

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) οργανώνει την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”. Από τις 15 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017, περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.
 

Τιμές; Ελεύθερη είσοδος
Πότε; Από τις 15 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017
Πού; Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα

Αυτοκίνητα 3
cars3 family weekend


Ιδανικό κλείσιμο μιας άτυπης τριλογίας με ήρωα ένα αυτοκίνητο (ο Κεραυνός Μακουίν) που γεννήθηκε πριν από 10 σχεδόν χρόνια (2006) και λατρεύτηκε από χιλιάδες πιτσιρικάδες, σε ένα από τα πιο πετυχημένα animation φιλμ όλων των εποχών. Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει, κι αρχίζει να σκέφτεται την πρόωρη συνταξιοδότηση. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι θα χρειαστεί την βοήθεια της νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές ανορθόδοξες ιδέες.


“Καλοκαίρι, Φροντίδα με Τέχνη στην Πλάκα” από το Μουσείο Παιδικής Τέχνης
summer camp mouseio sxolikis zois family weekend

Από 16 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου, για 6 εβδομάδες και για 8 ώρες ημερησίως (8.30-16.30), παιδιά 5-10 ετών θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός Camp που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με την Τέχνη σε όλες της τις μορφές. Στο πλήρες πρόγραμμα του Καλοκαιρινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή σημαντικούς καλλιτέχνες, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμους παιδικών βιβλίων.

Απευθύνεται σε: παιδιά από 6 έως 12 ετών
Κόστος συμμετοχής:
250 € η κάθε περίοδος σε δύο δόσεις / 10% έκπτωση στα αδέλφια & σε άνεργους με επίδειξη κάρτας ανεργίας
Πότε;
16 Ιουνίου 2017 – 28 Ιουλίου 2017 | Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 – 16.30
Πού;
Μουσείο Παιδικής Τέχνης, Kόδρου 9, Πλάκα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b