MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 9-11/06: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 9 – 11 Ιουνίου επιλέγουμε εκπαιδευτική δράση, διαδραστική ξενάγηση και θέατρο!


“Εξερευνώντας του φτερωτούς θησαυρούς του Πάρκου” στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης ‘Α. Τρίτσης’

parko tritsi family weekend june 2017

H Ορνιθολογική προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της να συμμετέχουν σε μία εξερεύνηση διαφορετική: σε μία εξερεύνηση των φτερωτών και μη θησαυρών του Πάρκου. Η εξερεύνηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, σε ομάδες οι οποίες θα ξεκινούν από τον χώρο των Ευκαλύπτων, μπροστά στη μεγάλη λίμνη, με ώρα έναρξης της πρώτης ομάδας στις 11:00, και τις επόμενες να ακολουθούν. Παράλληλα, 11:00-13:00, στον ίδιο χώρο, στην σκιά των Ευκαλύπτων, θα πραγματοποιείται εικαστικό εργαστήρι για παιδιά αλλά και παρατήρηση υδρόβιων πουλιών στη λίμνη με τηλεσκόπια. Τέλος, στην ολοκλήρωση της δράσης στις 12:30 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε απελευθέρωση πουλιών, τραυματισμένων ή προερχόμενα από παράνομο εμπόριο, από τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη
Πότε; Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 11.00
Πού; Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Α. Τρίτσης, Λεωφόρος Δημοκρατίας, έξοδος 6 Αττ. Οδού

“Ένας ποντικός τρύπωσε στο γκάζι” στην Τεχνόπολη
enas pontikos trupose sto gkazi family weekend 2017 2

 

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ο Ορέστης ο ποντικός μας καλεί, για ακόμη μια φορά, να τον ακολουθήσουμε σε μια ξενάγηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου διαφορετική από τις συνηθισμένες. Μέσα από τις αναμνήσεις αυτού του παράξενου ξεναγού, μικροί και μεγάλοι γνωρίζουμε την ιστορία του Γκαζιού, την πορεία του εργοστασίου στο χρόνο και μια νέα οπτική της νεότερης ιστορίας της πόλης. Ακούμε μαζί του τα μηχανήματα να δουλεύουν ασταμάτητα, μυρίζουμε με τη δυνατή του μύτη το φωταέριο και βλέπουμε μέσα από τα μικρά του μάτια τα κτίρια να αποκαλύπτονται πελώρια μπροστά μας.

Απευθύνεται σε: παιδιά άνω των 8 ετών
Κόστος συμμετοχής: 4€ /άτομο, 7€/ενήλικας +παιδί

Πότε; Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 11.00
Πού; Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου – Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι

Οδυσσεβάχ της Ξένιας Καλογεροπούλου στο Κηποθέατρο Παπάγου
ksenia kalogeropoulou odussebax

Η Θεατρική Ομάδα Δήμου Παπάγου – Χολαργού παρουσιάζει την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, την παιδική παράσταση “Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Μια παραμυθο-ιστορία αληθινο-ψεύτικη αλλά μοναδική! Η ιστορία του πανέξυπνου Οδυσσεβάχ και των συντρόφων του, που κουρασμένοι από τους πολέμους, γυρίζουν πίσω στην πατρίδα τους, την Ιθαγδάτη. Το ταξίδι της επιστροφής θα τον φέρει αντιμέτωπο με Κύκλωπες, σειρήνες, μάγισσες, πριγκίπισσες, πειρατές και πολλές άλλες περιπέτειες. Ένα γοητευτικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους θεατές, που πιστεύουν ακόμη στην αξία της προσπάθειας και στη δύναμη της θέλησης.

Τιμές:
Είσοδος ελεύθερη
Πότε;
Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 21.00
Πού;
Κηποθέατρο Παπάγου, Άλσος Παπάγου, οδός Κορυτσάς, Χολαργός

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b