A
A
Δεκέμβριος του 1996 και οι Μπλε εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο ‘ENOXEΣ’. Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου. Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους ΜΠΛΕ, τα ηνία στη φωνή, αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.
Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν. Δεκέμβριος του 2016 και οι Μπλε «συναντούν» τη Θεοδοσία Τσάτσου στη γιορτινή συναυλία για τα 20 χρόνια των ΜΠΛΕ, που γίνεται το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Σάββατο 1η Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.30
Καλλιτέχνης: Θεοδοσία Τσάτσου, Μπλε
Χώρος: Βεάκειο Θέατρο Πειραιά,Λόφος Προφήτη Ηλία,Πειραιάς
Συμμετέχουν: οι μουσικοί: Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (μπάσο).
Σημεία Προπώλησης: ticketservices.gr, Πανεπιστημίου 39 και τηλεφωνικά στο 2107234567, PUBLIC και ticketspublic.gr, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Ηρώων Πολυτεχνείου 32 (τηλέφωνο: 2104143310)
Τιμή εισιτηρίου: 13€ (ΤΑ 500 πρώτα εισιτήρια της προπώλησης & γενική είσοδος 15€
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το Conrad Athens The Ilisian συστήνει μια νέα εποχή πολυτέλειας στην καρδιά της Αθήνας
Οι Σκιαδαρέσες και αυτό το καλοκαίρι στην Τεχνόπολη
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου
Πρεμιέρες: Η Μέριλ Στριπ φορά και πάλι Prada
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Αι Γυμνισταί: Η παράσταση της Ομάδας Νοσταλγία ξανά στο Rabbithole
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
πολίτες β’ κατηγορίας, του Brian Friel στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία