MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nine Lives Greece: Shop & Spa Saturday από τις Εφτάψυχες

Έχετε ήδη καλοκαιρινή διάθεση και χρειάζεστε ανανέωση; Επισκεφτείτε το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 το «Shop & Spa Saturday» στο Arcadia Centre για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, βοηθώντας παράλληλα τις αδέσποτες γάτες της Αθήνας με κτηνιατρική φροντίδα και σίτιση!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
Χάρη στην ταλαντούχα ομάδα που παρέχει το χρόνο και τις ικανότητές της για τον σκοπό αυτό, οι ακόλουθες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες από τις 11.00 έως τις 17.00. Εσείς απλά πηγαίνετε και κανονίζετε επί τόπου το ραντεβού σας για υπηρεσίες που οι τιμές τους ξεκινούν από μόλις 5 ευρώ, για να ανανεώσετε το στυλ σας, να απολαύσετε θεραπείες ευεξίας σώματος ή να κάνετε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ.

  • Essie mini manicure με τις Φαίδρα, Ελένη Τ και Ελένη Κ, με χρώματα και προϊόντα της νέας εποχής με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Essie.
  • Σχηματισμός φρυδιών και εξειδικευμένες συνεδρίες μακιγιάζ (περίγραμμα και γλυπτική, μάτια, χείλη) από την Make Up Wishes by E.K.
  • Κούρεμα / χτένισμα από την περιζήτητη στυλίστρια Lisa Mowforth.
  • Thai μασάζ: Ατομικές συνεδρίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη από την Ασπασία Ράρρη (γίνεται πάνω από τα ρούχα σε στρώμα futon).
  • Ινδικό μασάζ κεφαλής και μασάζ προσώπου: Στοχευμένες ατομικές θεραπείες από την ειδική Μαρία Μαρίνη.

shop and spa saturday nine lives greece bazaar 2

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς της L’Erbolario θα σας προτείνουν την ιδανική φροντίδα σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδες σας και θα σας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο των αρωμάτων της για να επιλέξετε το δικό σας για το φετινό καλοκαίρι.

Περιηγηθείτε στην fashion boutique μας με ολοκαίνουργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα ρούχα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων γνωστών brands και σχεδιαστών όπως Armani, Dior, Ralph Lauren, Tod’s, LK Bennett, Nolita and Miss Sixty. Επιπλέον μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από την Irene Wearable Art. Βρείτε επίσης χειροποίητα αξεσουάρ και παιχνίδια για γάτες από το Psipsini.gr καθώς και τσάντες, γατο-σκεπάσματα, στολίδια, μπλουζάκια, σημειωματάρια και πολλά άλλα στο περίπτερο της Nine Lives Greece. Εν τω μεταξύ, τα παιδιά σας μπορούν να διασκεδάσουν στη γωνιά ζωγραφικής προσώπου του Studio Tutti Frutti και να μεταμορφωθούν σε… αγριόγατες!

Κάντε ένα διάλειμμα ανάμεσα στην περιποίηση και τα ψώνια για να απολαύσετε τις εξαίσιες τάρτες του κορυφαίου catering La Chocolatiere καθώς και άλλα νόστιμα εδέσματα που μπορείτε να συνοδεύσετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί από την Οινοποιητική Μονεμβασιάς, ενώ στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύστε το φημισμένο cheesecake της ΧρύσαΧρύσα ή ένα από τα θεσπέσια cupcakes της Emi’s Cupcakes.

shop and spa saturday nine lives greece bazaar 3

Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας στη δημοπρασία μας! Χάρη στους γενναιόδωρους δωρητές μας, με μόλις 2 ευρώ ανά λαχνό, θα μπορούσατε να κερδίσετε φανταστικά δώρα, όπως: ένα νόστιμο δείπνο για δύο στο εστιατόριο ΧρύσαΧρύσα, πολυτελή προϊόντα περιποίησης μαλλιών από την Kerastase, μία συνεδρία Personal Training, μία μελέτη χώρου Feng Shui, ένα σετ προϊόντων καλλωπισμού κατοικιδίου από την εταιρεία L’Erbolario, ένα PawBox γεμάτο με απολαύσεις για την αγαπημένη σας γάτα και ένα φωτογραφικό πορτρέτο του κατοικιδίου σας στο σπίτι σας από τον ταλαντούχο φωτογράφο Αλέξη-Κίμωνα Κοκκινάρη.

Και σαν τελευταίο δώρο, κάθε επισκέπτης θα παίρνει φεύγοντας μια τσάντα με προϊόντα περιποίησης, ευγενική χορηγία της Ιταλικής μάρκας φυσικών καλλυντικών L’Erbolario.

Όλα τα έσοδα του «Shop & Spa Saturday» θα δοθούν για την κτηνιατρική φροντίδα και τη διατροφή των αδέσποτων γατών της Αθήνας. Όλοι οι επαγγελματίες προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους αυτήν την ημέρα και όλα τα είδη προς πώληση έχουν χορηγηθεί για να βοηθήσουν τις Εφτάψυχες να συνεχίσουν να φροντίζουν τις αδέσποτες γάτες που έχουν ανάγκη.

shop and spa saturday nine lives greece bazaar 4

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Nine Lives Greece – Εφτάψυχες, δείτε την ιστοσελίδα www.ninelivesgreece.com και τη σελίδα στο Facebook Nine Lives Greece.

Arcadia Centre
Εμπεδοκέλους 26, Πλατεία Βαρνάβα, Παγκράτι, 11636 Αθήνα

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b