
A
A
Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, ξεκινώντας το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα με μια μεγάλη γιορτή, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» , στον Βύρωνα την Δευτέρα 12, τη Τρίτη 13 αλλά και τη Τετάρτη 14 Ιουνίου. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.
Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή. Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα. Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Δευτέρα 12, Τρίτη 13 & Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.00
Καλλιτέχνης: Γιάννης Χαρούλης
Χώρος: Θέατρο Βράχων Βύρωνα
Συμμετέχουν: Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα, Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά, Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα, Πάνος Τόλιος /Κρουστά, Mark Nieuwenhuis/ Τρομπέτα
Σημεία Προπώλησης: στο ticketservices.gr, στο tickets.public.gr, τηλεφωνικά: 2107234567, σε όλα τα καταστήματα pubic, στο εκδοτήριο της πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου)
Τιμή εισιτηρίου: 11€ φοιτητές/άνεργοι και 13€ γενική είσοδος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Η Κατσαρίδα Κ., από τους Σοφία Καζαντζιάν και Μάριο Ιορδάνου στο Θέατρο Αργώ
«Χούγια ή Θάνατος»: Η Σοφία Μουτίδου σε καλοκαιρινό tour
Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα: Οι παραστάσεις συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Άλσος
The Chios Festival 2025: Ιστορία, πολιτισμός και εξωστρέφεια στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Από τον Οκτώβριο μεταμοσχεύσεις σε παιδιά και στην Ελλάδα στο Ωνάσειο Κέντρο
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στις δυνατές μουσικές εμπειρίες του καλοκαιριού
Αυτές οι 12 παραλίες της Ελλάδας χάνουν τη “Γαλάζια Σημαία” για το 2025
Ποιοι είναι οι 5 βασικοί τύποι ταξιδιωτών που επιλέγουν φέτος τα ελληνικά νησιά;
Το Bombay Sapphire στους αγώνες σκαφών Ε1 στο Μονακό, με guest τη Βάσια Κωσταρά