MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 12-14/05: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 12 – 14 Μαΐου επιλέγουμε εργαστήριο animation, ταινία και εκπαιδευτικό εργαστήρι.

Εργαστήριο animation
ergastirio animation family weekend may 2017

Το Μουσείο Φωταερίου μαζί με τον πολυβραβευμένο animator και media artist Μπάμπη Αλεξιάδη οργανώνουν ένα εργαστήριο animation για όλη την οικογένεια με θέμα «Ένας χρωματιστός κόσμος στο μικροσκόπιο». Μέσα από βιωματικές ασκήσεις και πολύ παιχνίδι, μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν βασικές τεχνικές του animation, εξοικειώνονται με την κινηματογραφική γλώσσα και δημιουργούν τη δική τους ταινία μικρού μήκους. Χρησιμοποιώντας ως εργαλεία χαρτιά, μολύβια, πλαστελίνες, φωτογραφίες και ό,τι άλλο φανταστούν, θα ξυπνήσουν τον πελώριο γίγαντα που ζει στην Τεχνόπολη αλλά θα ανακαλύψουν κι έναν θαυμαστό μικροσκοπικό κόσμο.

Απευθύνεται σε: παιδιά 6 ετών και άνω
Τιμές; 10€ (παιδί), 7€ (ενήλικας)
Πότε; Κυριακή 14 Μαΐου 2017, 17:00 έως 19:30
Πού; Παλαιοί Φούρνοι του Μουσείου Φωταερίου

Ταινία: Ο πολικός αρκούδος και οι ανίκητοι
politikos arkoudos tainia family weekend

Μια πολική αρκούδα που επικοινωνεί με τους ανθρώπους πασχίζει να σώσει τον τόπο του από την ανθρώπινη απληστία. O Νορμ είναι μια πολική αρκούδα. Μπορεί να μην ξέρει να κυνηγά, έχει όμως το χάρισμα να μιλάει στους ανθρώπους. Όταν η διευθύντρια μάρκετινγκ μιας μεσιτικής εταιρίας ταξιδεύει στην Αρκτική, για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού σποτ προώθησης πολυτελών σπιτιών ο Νορμ καταλαβαίνει πως ο τόπος του κινδυνεύει.

Εκπαιδευτικό εργαστήρι
ekpaideutiko ergastirio mouseio sunaisthimaton family weekend may 2017 2

Τι μπορεί να κρύβει η ντροπή; Φόβο; Επιθυμία; Μήπως κάτι άλλο; Στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το συναίσθημα της ντροπής, συμμετέχοντας στο εργαστήρι με τίτλο «Η Ντροπή έχει κάτι να μου πει» που διεξάγεται στις 14 και 28 Μαΐου. Πρόκειται για ένα εργαστήρι-ταξίδι στον… άγνωστο εσωτερικό κόσμο μας όπου καθένας θα εξερευνήσει καθένας τα μυστικά της ντροπής, αφιερώνοντάς της χώρο και χρόνο με παιχνίδι, ζωγραφική και παραμύθι!


Απευθύνεται σε:
 παιδιά 6 ετών και άνω
Κόστος συμμετοχής: 8€ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του Μουσείου)
Πότε; Κυριακή 14 Μαΐου 2017, 13:00 – 14:00
Πού; Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας, Καρατζά 7, Φιλοπάππου

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b