MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 21-23/04: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 21 – 23 Απριλίου επιλέγουμε σινεμά, θέατρο και εικαστικό εργαστήριο!

Ταινία
mpanti tainia family weekend

Μπάντι, ο Ροκ Σταρ
Βασισμένο στο ημιαυτοβιογραφικό graphic novel «Tibetan Rock Dog» για την ζωή του διάσημου κινέζου ροκ σταρ Ζενγκ Τζουν, το «Rock Dog» απευθύνεται κυρίως στα μικρά παιδιά. Όταν ένα ραδιόφωνο πέφτει από τον ουρανό στα χέρια ενός θιβετιανού μαστίφ, εκείνο θα αποφασίσει να φύγει από το σπίτι του για να γίνει μουσικός, προκαλώντας ένα σωρό απρόσμενα γεγονότα.

Θέατρο
serlok xolms paidiki parastasi theatro texnis family weekend

Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι στο Θέατρο Τέχνης
Η αυθεντική ιστορία του Σέρλοκ Χόλμς σε θεατρική διασκευή για παιδιά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, συνεχίζει για λίγες παραστάσεις ακόμη. Η παράσταση γεμάτη δράση, ρυθμό και χιούμορ, εξασκεί την παρατηρητικότητα και τη μνήμη των παιδιών, αλλά και καλλιεργεί μέσα τους την αίσθηση της φιλίας και της δικαιοσύνης ωθώντας τους να εξετάσουν τις διαφορετικές “όψεις” της αλήθειας που παρουσιάζονται από τα πρόσωπα της ιστορίας! Στον ρόλο του Σέρλοκ Χολμς ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Τιμές; Γενική είσοδος 10€
Πότε; Κάθε Κυριακή στις 15.00
Πού; Θέατρο Τέχνης Καρολου Κουν, Φρυνίχου 14, Πλάκα

Υπαίθριο εικαστικό εργαστήριο
mikroi kipouroi me pinela 2017 family weekend 2

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, οι «Μικροί κηπουροί με πινέλα» επιστρέφουν για ακόμη μια φορά στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πρωτότυπο και δημιουργικό υπαίθριο εργαστήριο ζωγραφικής, στην καρδιά της άνοιξης, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Τα παιδιά εμπνέονται από το παλιό εργοστάσιο φωταερίου, παίρνουν τα πινέλα τους και ζωγραφίζουν μικρές κεραμικές γλάστρες. Στη συνέχεια, γίνονται «μικροί κηπουροί» και, με τη βοήθεια ειδικών από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, φυτεύουν στα γλαστράκια τους πολύχρωμα λουλούδια ενώ μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα τους.

Απευθύνεται σε: παιδιά 3-10 ετών 
Κόστος συμμετοχής: 6€
Πότε; Κυριακή 23 Απριλίου, 11.00 -13.00
Πού; Παιδική χαρά της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b