MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nine Lives Greece: Πασχαλινό γατομπαζάρ

Η Nine Lives Greece, διοργανώνει την Κυριακή 9 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 14.00, το Πασχαλινό της Bazaar που έχει ένα και μοναδικό στόχο, να εξασφαλίσει όσα περισσότερα έσοδα μπορεί, για την φροντίδα των αδέσποτων γατιών της Αθήνας.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Αν αγαπάτε τις γάτες και τα ψώνια, ετοιμαστείτε για τρελό shopping σε ρούχα, κοσμήματα, τσάντες, αξεσουάρ κά, σε τιμές απίστευτα χαμηλές!

Αναλυτικά θα βρείτε:

  • Ρούχα
  • Αξεσουάρ (τσάντες, εσάρπες κά)
  • Κοσμήματα
  • Βιβλία
  • Διακοσμητικά για το σπίτι
  • Σπιτικά γλυκά και πίτες
  • Coffee / Tea
pasxalino bazaar nine lives 2017 7

Στο bazaar αυτό, θα διατίθενται επίσης και τα προϊόντα των Nine Lives Greece (φούτερ, t-shirts, κούπες, κλειδοθήκες, σουπλά, τσάντες κλπ).

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις αδέσποτες γάτες της Αθήνας, για την τροφή και την νοσοκομειακή τους περίθαλψη. Ευπρόσδεκτες είναι οι προσφορές σας σε γατοτροφές.

pasxalino bazaar nine lives 2017 4

Σχετικά με την Nine Lives Greece
Οι Εφτάψυχες ή αλλιώς Nine Lives (www.ninelivesgreece.com) , είναι ένα δίκτυο εθελοντών, η δράση του οποίου έχει ως σκοπό, τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών μέσα από προγράμματα στείρωσης-σύλληψης-επανατοποθέτησης (TrapNeuterReturn).
Κάθε χρόνο στειρώνουμε εκατοντάδες αδέσποτες γάτες στην Αθήνα (πάνω από 1,200 μόνο για το 2015), ενώ βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής περισσότερων των 400 γατιών, με τα προγράμματα καθημερινού ταίσματος και κτηνιατρικής φροντίδας.

pasxalino bazaar nine lives 2017

Web site: www.ninelivesgreece.com
Facebook: Nine Lives Greece

Χώρος διεξαγωγής του bazaar: DIOTIMA HALL, Arcadia Center, Εμπεδοκλέους 26 Παγκράτι. 
Κυριακή 9 Απριλίου 10.00- 14.00

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b