MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 7-9/04: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 7 – 9 Απριλίου επιλέγουμε ταινία, εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης και πασχαλινές δραστηριότητες!

Ταινία
arxigos apo kounia tainia family weekend

Αρχηγός από Κούνια
Η ταινία που σαρώνει αυτή την εποχή στις ΗΠΑ είναι ένα animation της Fox που καταγράφει την αθέατη, στους ενήλικες, ζωή των παιδιών. Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή…

Εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης
utech lab idruma eugenidou programma apriliou 2017

Εκπαιδευτικά εργαστήρια του UTech Lab στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Το Εργαστήριο Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου UTech Lab προσκαλεί τους νεαρούς φίλους και φίλες που θέλουν να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες, στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει για όλο τον Απρίλιο. Ένα εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για μαθητές 13-17 ετών και για το ευρύ νεανικό κοινό, αφιερωμένο στη σύγχρονη τεχνολογία. Είναι εξοπλισμένο με υπολογιστές τελευταίας γενιάς, iPad, κιτ ρομποτικής, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, 3D printer, στούντιο ήχου/εικόνας, green screen, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, διάφορα είδη λογισμικού κ.λπ.

Απευθύνεται σε: μαθητές 13-17 ετών και νέους
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν (απαιτείται προεγγραφή)
Πότε; Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στις 12.00
Πού; Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφόρος Συγγρού, Π. Φάληρο

Πασχαλινό εργαστήριο
pasxalina ergastiria family weekend 2

Πασχαλινά εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης πραγματοποιεί μέσα στο Πάσχα εκδηλώσεις για τα παιδιά, που περιλαμβάνουν βιωματικά εργαστήρια αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Παραμυθοσάββατα” παρουσιάζεται το παραμύθι της Emma Levey “Η κοτούλα Τούλα”. Φυσικά, μετά το τέλος της αφήγησης τα παιδιά καλούνται σε ένα συναρπαστικό εργαστήρι με πασχαλινές κατασκευές, λαμπάδες και φυσικά κυνήγι σοκολατένιων αυγών!

Απευθύνεται σε: 2-5 ετών
Κόστος συμμετοχής: 12€, Έκπτωση 10% για αδέρφια
Πότε; Σάββατο 8 Απριλίου στις 12.00
Πού; Μουσείο Σχολικής Ζωής κι Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b