MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πανηγύρι 2017: Διήμερο εκδηλώσεων με κοινωφελή σκοπό στη Σχολή Μωραΐτη

Η Μαθητική Κοινότητα του Λυκείου της Σχολής Μωραΐτη οργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων και στηρίζει κοινωφελείς σκοπούς.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το «Πανηγύρι» είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση της Μαθητικής Κοινότητας της Σχολής Μωραΐτη. Διοργανώνεται κάθε χρόνο, εδώ και 39 χρόνια, από ειδική επιτροπή μαθητών, με συγκεκριμένο σκοπό και συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Το «Πανηγύρι» του 2017 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 8 & 9 Απριλίου στη Σχολή Μωραΐτη και τα έσοδα θα διατεθούν στα Ιδρύματα «Ελίζα», «Βοήθεια-Ελπίδα-Ζωή» και «Φίλοι του Παιδιού».

Μαθητές και καθηγητές συνεργάζονται αρμονικά, με αποτέλεσμα ένα πολιτιστικό και ψυχαγωγικό διήμερο, του οποίου τα έσοδα διατίθενται για τις δράσεις διαφόρων ιδρυμάτων με κοινωφελείς σκοπούς.

Το Πανηγύρι περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, οργανωμένες αποκλειστικά από τα ίδια τα παιδιά. Ενδεικτικά αναφέρουμε συναυλίες, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, καφενείο, κρεπερί, δραστηριότητες και παιχνίδια ειδικά για τους μικρούς μας φίλους.

Οι εκθέσεις, που διοργανώνονται από τους μαθητές, οι αγώνες μεταξύ καθηγητών και μαθητών, η μπουάτ, ο μαθητικός χορός αλλά και η περίφημη λοταρία είναι από τις πλέον δημοφιλείς δραστηριότητες του Πανηγυριού.

Σχολή Μωραΐτη
Αλ. Παπαναστασίου, Ψυχικό
Τηλέφωνο: 2106795000

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b