MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι μαθητές του Αρσακείου μάς ξεναγούν στο σχολείο τους

Open Day θα είναι το Σάββατο 4 Μαρτίου για τα Αρσάκεια Γυμνάσια Ψυχικού που με σύνθημα «Ανοιχτό σχολείο – Ζωντανό σχολείο» ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Tο Σάββατο 4 Μαρτίου, από τις 10.00 έως τις 15.00 μαθητές και καθηγητές μάς υποδέχονται και μάς ξεναγούν στους χώρους των σχολείων, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τη φιλοσοφία αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των Αρσακείων Γυμνασίων.

Μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αλλά και να πάρουμε μέρος σε ρητορικά αγωνίσματα, σε επίλυση μαθηματικών γρίφων, σε ομάδα ρομποτικής, σε πειράματα φυσικών επιστημών, σε εργαστήρια δημιουργικής γραφής, καλλιέργειας δεξιοτήτων και εικαστικών. Το πρόγραμμα της μέρας περιλαμβάνει επίσης αθλητικές δραστηριότητες, συναυλίες και άλλα πολλά σε ένα χαρούμενο και γιορτινό περιβάλλον. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης αναλαμβάνουν ο Μουσικός όμιλος των σχολείων, η ρεμπέτικη κομπανία των μαθητών, το ροκ συγκρότημα των αποφοίτων και το συγκρότημα Encardia.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://opendays.arsakeio.gr/

[iframe src=”https://player.vimeo.com/video/206027441?title=0&byline=0&portrait=0″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

ARSAKEIO Anoixto Sxoleio from Φιλεκπαιδευτική on Vimeo.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b