MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 17-19/02: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 17-19 Φεβρουαρίου επιλέγουμε ταινία, συναυλία και εκπαιδευτικό εργαστήριο!


Συναυλία

apokries sto megaro gia paidia 2017

Ένα Καρναβάλι ζώων και άλλων φανταστικών πλασμάτων, στο Μέγαρο Μουσικής
Εν τω μέσω Αποκριών, το Μέγαρο Μουσικής και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών καλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα καρναβάλι ζώων και άλλων φανταστικών πλασμάτων! Οι ευφυείς και χιουμοριστικές μελωδίες των Σαιν-Σανς και Ντυκά προκαλούν το ακροατήριο να ταξιδέψει στη σφαίρα της φαντασίας και να γιορτάσει με μουσικές μεταμφιέσεις. Τη μουσική συνοδεύουν δημιουργίες μαθητών Δημοτικού του CGS που παρακολουθούν τη δραστηριότητα «Εργαστήριο Κινούμενης Εικόνας» με υπεύθυνο καθηγητή τον Μάρκο Μπλάτσιο.

Τιμές; Γενική είσοδος 14€, μειωμένο 8€ (φοιτητές, παιδιά και νέους έως 25 και για ένα συνοδό παιδιών έως 15 ετών)
Πότε; Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 11.30
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη

Ταινία
lego batman family weekend

LEGO Batman
Η πρώτη σοβαρή κινηματογραφική αποδόμηση του θρυλικού Μπάτμαν γίνεται εδώ. Με τα τουβλάκια Lego να δημιουργούν απίθανα σχέδια. Στη Γκόθαμ Σίτι ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική δράση του Τζόκερ, πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή και να μάθει να συνεργάζεται με άλλους. Η εγωιστική φύση του όμως δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα
apokries sto mouseio iraklidon 2017

Η χρονιά του Πετεινού στο Μουσείο Ηρακλειδών
Ήρθε η χρονιά του Πετεινού και το Μουσείο Ηρακλειδών τη γιορτάζει με ένα μοναδικό παιδικό εργαστήριο που φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στον πολιτισμό της μακρινής Κίνας. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δύο ομάδες (5-7 ετών και 8 ετών και άνω) και η πρώτη ομάδα θα μάθει για την ξακουστή «όπερα του Πεκίνου», ενώ η δεύτερη για τους φοβερούς «κινέζικους Δράκους». Το πρόγραμμα και για τις δύο ομάδες, χωρίζεται σε δύο μέρη, εικαστικό εργαστήριο και εργαστήριο αφήγησης ιστορίας, με διάρκεια μίας ώρας.

Τιμές; 15€
Πότε; Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 16.00
Που; Ηρακλειδών 16, Αθήνα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b