MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 10-12/02: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 10-12 Φεβρουαρίου επιλέγουμε σύγχρονο τσίρκο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα και φεστιβάλ παιδικού κινηματογράφου

Σύγχρονο τσίρκο
i mageia ton oneiron gualino mousiko theatro 2017

Η μαγεία των ονείρων από την ομάδα Cirque Musical στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η ομάδα “Cirque Musical”, μετά την παράσταση «Το Ταξίδι της Ζωής», έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, με την ολοκαίνουργια θεαματική παράσταση σύγχρονου τσίρκο, “Η Μαγεία των Ονείρων”. Ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά σε στεφάνι και πανιά, εντυπωσιακά ζογκλερικά, θεαματικά illusions, αιωρήσεις, fire show, εμφανίσεις – εξαφανίσεις, σύγχρονος χορός, contortion, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα μαγικά τεχνάσματα.

Τιμές; 8 ευρώ παιδικό εισιτήριο εισόδου (παιδιά έως 12 ετών), 10 ευρώ κανονικό εισιτήριο εισόδου
Πότε; Κάθε Κυριακή στις 17.30
Που; Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Κεντρική Σκηνή, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Φεστιβάλ παιδικού Ντοκιμαντέρ
cine doc megaro family weekend

CineDoc Kids και Πρωτάθλημα Beatbox: Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου στο Μέγαρο
Τον Φεβρουάριο ανοίγει αυλαία το CineDoc Kids με ένα διήμερο αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου, με ταινίες ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας που αποτυπώνουν τη ζωή σε διαφορετικά μέρη της γης, μέσα από τα μάτια παιδιών και εφήβων. Στο πλαίσιο αυτού του διημέρου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου φιλοξενείται, επίσης, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox 2017 – έως 18 ετών, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη
Πότε; 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα
texnopoli family weekend 2017

Μια ξεχωριστή μέρα για όλη την οικογένεια στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου μας καλεί σε μια ξεχωριστή μέρα για όλη την οικογένεια. Θα ζωγραφίσουμε, θα κάνουμε μια βόλτα στον κόσμο, θα δούμε την Αθήνα από το ψηλότερο κτίριο της Τεχνόπολης και φυσικά θα διασκεδάσουμε! Από τις 11.00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δύο συναρπαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα, «Το ταξίδι του κάρβουνου» και «Η Αθήνα από ψηλά».

Τιμές; 5 ευρώ/ ενήλικας + παιδί
Πότε; Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017
Που; Πειραιώς 100, Γκάζι

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b