MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 3-5/02: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 3-5 Φεβρουαρίου επιλέγουμε ξενάγηση, φεστιβάλ παιδικού ντοκιμαντέρ και συναυλία.


Συναυλία

mousikes istories megaro paidia 2017 2

Μουσικές ιστορίες για παιδιά και «έξυπνους» μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζει την παιδική παράσταση “Μουσικές ιστορίες για παιδιά και «έξυπνους» μεγάλους”. Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για παιδιά και «έξυπνους» μεγάλους, με αφετηρία το πολύ γνωστό έργο Living Toys του Thomas Adès, που έχει θέμα ένα παιδί και τα όνειρά του. Ακολουθούν οι Μικρές συνωμοσίες (…για κακά παιδιά;) του Αλέξανδρου Μούζα, με σκανταλιάρικες ιστορίες, διασκεδαστικές για τα παιδιά και λυτρωτικές για τους μεγάλους. 

Τιμές; Ζώνη Β: 10€, Ζώνη Α: 15€, μειωμένο: 4€, Πολύτεκνοι, 65+: 6€
Πότε; 4 Φεβρουαρίου στις 20.30 και 5 Φεβρουαρίου στις 11.30
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα: Δημήτρης Μητρόπουλος, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη

Φεστιβάλ παιδικού Ντοκιμαντέρ
Crowley kinderdocs mouseio benaki 2017

Kinder Docs: Προβολές ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους στο Μουσείο Μπενάκη
Το KinderDocs είναι ένα νέο πρόγραμμα προβολής βραβευμένων ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους, καθώς και δασκάλους, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείες, θείους, νονούς, νονές και τους φίλους τους. Στόχο έχει να ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας, επαφής και ανταλλαγής μεταξύ των νέων και των ενηλίκων και να εμπνεύσει δράσεις αναδεικνύοντας την τέχνη της αφήγησης και του ντοκιμαντέρ. Η εμπειρία κάθε προβολής εμπνέει δημιουργικές δράσεις, καθώς και διάλογο με διαλεχτούς καλεσμένους.

Τιμές; 3€ (παιδιά), 6€ (ενήλικες)
Πότε; Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 12.30
Που; Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, Αθήνα

Ξενάγηση
ksenagisi mouseio akropolis mouseio sxolikis zois ekpaideusis 2017

Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του Nέου Μουσείου της Ακρόπολης
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 17.00, το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute ξεκινούν τον κύκλο ξεναγήσεών τους, από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, με μια διαφορετική λογική, ό, τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και κάποια από τα ενδεχομένως λιγότερο γνωστά αντικείμενα που κρύβουν, ωστόσο, ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Τιμές; 10€ /άτομο, Παιδιά έως 15 ετών: 5€/άτομο (με τη συνοδεία ενηλίκου), Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Ακρόπολης: Ολόκληρο: €5, Μειωμένο: €3, Δωρεάν: Άνεργοι, Φοιτητές (με επίδειξη κάρτας ανεργίας/ φοιτητικής ταυτότητας)
Πότε; Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 17.00
Που; Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b