MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Μουσικές ιστορίες για παιδιά και «έξυπνους» μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζει την παιδική παράσταση “Μουσικές ιστορίες για παιδιά και «έξυπνους» μεγάλους”.

Monopoli Team

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για παιδιά και «έξυπνους» μεγάλους, με αφετηρία το πολύ γνωστό έργο Living Toys του Thomas Adès, που έχει θέμα ένα παιδί και τα όνειρά του. Ακολουθούν οι Μικρές συνωμοσίες (…για κακά παιδιά;) του Αλέξανδρου Μούζα, με σκανταλιάρικες ιστορίες, διασκεδαστικές για τα παιδιά και λυτρωτικές για τους μεγάλους. Τη συναυλία ολοκληρώνει το διάσημο έργο του HK Gruber Frankenstein!! Eίναι θέατρο; Eίναι όπερα; Eίναι όλα αυτά μαζί; Είναι ένα πανδαιμόνιο ήχων και ρυθμών, που απομυθοποιεί όλους τους κακούς ήρωες των παιδικών μας χρόνων, με παιδικά μουσικά όργανα, που συμπληρώνουν τα όργανα της ορχήστρας.

Πρόγραμμα:

  • Thomas Adès: Living Toys, για ενόργανο σύνολο (α΄εκτέλεση στην Ελλάδα)
  • Αλέξανδρος Μούζας: Μικρές συνωμοσίες (…για κακά παιδιά;), τραγούδια για ανδρική φωνή και σύνολο μουσικής δωματίου: 1. Ο χοντρός Βούδας 2. Ο Τζώνυ δεν ήταν μόνος (α΄εκτέλεση)
  • HK Gruber: Frankenstein!! Ένα «πανδαιμόνιο» για ανδρική φωνή και σύνολο, πάνω σε παιδικούς στίχους του H.C. Artmann (α΄ εκτέλεση στην Ελλάδα, απόδοση στα ελληνικά: Τάσης Χριστογιαννόπουλος)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Τιμές Εισιτηρίων: Ζώνη Β: 10€, Ζώνη Α: 15€, μειωμένο: 4€, Πολύτεκνοι, 65+: 6€
Παραστάσεις: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 20.30 και Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11:30
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b