MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Δεν υπάρχει κράτος, μαντάμ! στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η μουσικοθεατρική παράσταση “Δεν υπάρχει κράτος, μαντάμ!” ανεβαίνει στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο από τη Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017, για τέσσερις μόνο παραστάσεις.

Monopoli Team

Το ντουέτο του χιούμορ και της χαράς ξαναχτυπά! Ο Παντελής και ο Γεράσιμος βλέπουν δια γυμνού οφθαλμού την κομψή σε όλα Βανέσα και αναφωνούν εν χορώ: «δεν υπάρχει κράτος, madame!». Εχθρική συμμετοχή (ανοίγει παρτίδες μαζί μας) ο Σφακιανάκης!

Το τραγούδι πάει σινεμά, μέσω θεάτρου. Ένα Ντεμοντέρνο Θέατρο Τραγουδιών. Μια Πουλιτική Πουλιτιστική Κουμική Μουσική Τραγούδια, για εστέτ ψαγμένα άτομα που πάνε γκαλερί κι ανάβουν και κάνα κερί! Μια μεθεόρτια χωνευτική χορευτική μουσικοθεατρική παράσταση. Αυστηρά για σινεφίλ μουσικολάγνους θεατρόφιλους χορευταράδες ακροατές.

Den Iparxei Kratos Madam 2

Μια ανεβαστική παράσταση σε χαλεπούς καιρούς, που όσοι την είδαν την άκουσαν… Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη! Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια! Σπαραξικάρδιες πρόζες και ατάκες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Παντελής Αμπαζής Γεράσιμος Γεννατάς Βανέσσα Αδαμοπούλου

Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ με μπύρα ή ποτήρι κρασί στα όρθια, 14 ευρώ με ποτό στα όρθια, 15 ευρώ με ποτό και καρέκλα, 40 ευρώ με φιάλη κρασί και 2 καρέκλες, 80 ευρώ με φιάλη ποτού και τραπέζι στα 4
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876, και σε όλα τα καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Παραστάσεις: Παρασκευή 6 - 13 -20 - 27 Ιανουαρίου 2017 στις 22:30
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b