MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 16-18/12: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 16-18 Δεκεμβρίου επιλέγουμε έκθεση, θέατρο και ταινία!

Έκθεση
fantastikes kuklades ekthesi zografikis mouseio kukladikis 2016

Φανταστικές Κυκλάδες: Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τίτλο «Φανταστικές Κυκλάδες», παρουσιάζει από τις 14 Δεκεμβρίου το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Η έκθεση, που είναι ανοιχτή για το κοινό τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου, περιλαμβάνει τα χιλιάδες παιδικά έργα που προέκυψαν από τον φετινό, τέταρτο κατά σειρά διαγωνισμό για την αφίσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. 16 νησιά του Αιγαίου μεταμορφώθηκαν με τη φαντασία των παιδιών και έγιναν πρόσωπα, ζώα, χάρτες ή πουλιά!

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη
Πότε; Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 10.00-17.00, Πέμπτη:10.00-20.00, Κυριακή: 11.00-17.00
Που; Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα

Θέατρο
o guros tou kosmou se 80 imeres megaro family weekend

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά ο συναρπαστικός “Γύρος του κόσμου σε 80 μέρες”, σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη, από τις 23 Οκτωβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών. Ένα πρωτότυπο θεατρικό πολυθέαμα με χιούμορ, δράση, ζωντανή μουσική και τραγούδια από όλο τον κόσμο, και διαδραστικές βιντεοπροβολές. Μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Τιμές; Γενική είσοδος: 12€
Πότε; κάθε Σάββατο στις 11.30 και Κυριακή στις 15.00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Παιδική Σκηνή

Ταινία
tragouda paidiki tainia family weekend 2

Τραγούδα!
Απολαυστικό, φαντασμαγορικό και θεατροσινεφιλικό το νέο φιλμ της Illumination Entertainment (το στούντιο που μας έφερε τα «Εγώ, ο Απαισιότατος», «Minions», «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε») είναι χάρμα ιδέσθαι! Ενα πολυμήχανο και καταφερτζίδικο κοάλα ονόματι Μπάστερ Μουν προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία και βρίσκει τη φαεινή ιδέα να διοργανώσει ένα διαγωνισμό τραγουδιού!

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b