MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η τηλεοπτική επιστροφή του MacGyver είναι γεγονός

Οι συνδροτημές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ολοκαίνουργια αναπροσαρμογή της κλασικής σειράς από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22.00 στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD.

Monopoli Team

To MacGyver, μια αναπροσαρμογή της κλασικής σειράς, είναι μια δραματική σειρά δράσης και περιπέτειας για τον 20-κάτι Angus “Mac” MacGyver, ο οποίος δημιουργεί μια μυστική οργάνωση στο εσωτερικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, όπου χρησιμοποιεί το εξαιρετικό ταλέντο του για αντισυμβατική επίλυση προβλημάτων και την τεράστια επιστημονική του γνώση για να σώζει ζωές.

mcgyver71216

Μαζί στην ομάδα του σε αποστολές υψηλού κινδύνου σε όλο τον κόσμο είναι ο αποστάτης πρώην πράκτορας της CIA, Jack Dalton, η Patricia Thornton, μια πρώην πράκτορας που έγινε διευθύντρια επιχειρήσεων και η Riley Davis, μια απρόβλεπτη χάκερ. Στο σπίτι, ο MacGyver διασκεδάζει με τον φιλόδοξο συγκάτοικό του, τον Wilt Bozer. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών Υπηρεσιών, ο MacGyver αναλαμβάνει την ευθύνη να σώσει τον κόσμο, οπλισμένος με την ευρηματικότητα του και λίγο περισσότερο από μια τσίχλα και έναν συνδετήρα.

mcgyver371216

Σκηνοθεσία: Matt Earl Beesley (Point Blank), Janice Cooke, Joe Dante (Small Soldiers, Gremlins, The Howling), Jerry Levine, Omar Madha, Lee Rose, Bobby Roth (Heartbreakers), Alec Smight, Brad Tanenbaum, James Wan (The Conjuring, Insidious, Saw)
Σενάριο: Peter M. Lenkov (Demolition Man), Lee David Zlotoff, Lindsey Allen, Bret VandenBos, Brandon Willer, Nancy Kiu, Paul Downs Colaizzo, Brian Durkin, Sean Hennen, Craig S. O’Neill, David Slack, John Turman (Hulk)
Παίζουν: Lucas Till (X-Men: Apocalypse, The Curse Of The Downers Grove, Sroker, Walk the Line), George Eads (Gutshot Straight, Sex Ed), Tristin Mays (The Wedding Ringer), Justin Hires (21 Jump Street, Stomp The Yard), Sandrine Holt (Terminator Genisys, Chinese Puzzle, Underworld: Awakening)

mcgyver271216

Trivia

  • Η ελληνοκαναδέζα ηθοποιός Tracy Spiridakos συμμετέχει σε κάποια επεισόδια ερμηνεύοντας έναν σημαντικό για την εξέλιξη χαρακτήρα με το όνομα Nikki όπως λεγόταν και η κοπέλα που ήταν ερωτευμένος ο MacGyver στην κλασική σειρά.
  • Στην αρχή κάθε επεισοδίου ο Mac σχηματίζει ένα σύμβολο χρησιμοποιώντας έναν συνδετήρα για αναπαραστήσει το κάθε επεισόδιο.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Y-VRxbRuBjA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b