MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 9-11/12: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 9-11 Δεκεμβρίου επιλέγουμε μουσικοθεατρική παράσταση, ταινία θόλου και δωρεάν δραστηριότητες για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού!

Μουσικοθεατρικό
eimaste apo kali genia fokas euaggelinos megaro family weekend 2016

Είμαστε από καλή γενιά από την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Με αφορμή την επέτειο των 180 χρόνων από την ίδρυση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας μια ομάδα διακεκριμένων καλλιτεχνών συμπράττει στη δημιουργία της μουσικής παράστασης “Είμαστε από καλή γενιά” που παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού. Μια ομάδα από μαθητές, με οδηγούς μια συναισθηματικά ευαίσθητη μαθήτρια και έναν οραματιστή καθηγητή, περιπλανιέται μέσα στους στίχους των μεγάλων Ελλήνων ποιητών και τα τραγούδια των σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, προσπαθώντας να βιώσει τον τόπο και τον χρόνο τής Ποίησης.

Τιμές; Ζώνη Γ: 12€, Ζώνη Β: 22€, Ζώνη Α: 32€, Διακεκριμένη Ζώνη: 45€ Παιδικό: έκπτωση 30% επί της τιμής της κάθε ζώνης Φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι: 10€
Πότε; 10/12 στις 20.00, 11/12 στις 16.00 και 20.00 και 12/12 στις 20.00.
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Ταινία θόλου
to astro ton xristougennon psifiaki parastasi planitario 2016

Το Άστρο των Χριστουγέννων: ψηφιακή παράσταση στο Πλανητάριο
Τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση “Το Άστρο των Χριστουγέννων”, παρουσιάζει και φέτος το Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα από τις 10 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 7 Ιανουαρίου 2017. Μία ψηφιακή παράσταση για όλη την οικογένεια, που υπόσχεται να γεμίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με το εορταστικό πνεύμα. Η παράσταση διερευνά, με την συμμετοχή του θεατή, μερικά από τα πιο δημοφιλή ερωτήματα σχετικά με το ξεχωριστό εκείνο κοσμικό φαινόμενο που οδήγησε τους τρεις Μάγους στον νεογέννητο Χριστό.

Τιμές; 6€ ενήλικες, 4€ παιδιά
Πότε; Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρες: 10.30, 14.30
Που; Ίδρυμα Ευγενίδου – Πλανητάριο, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο

Δωρεάν δραστηριότητες
mouseio paidikis texnis pagkosmia imera tou paidiou family weekend

Το Μουσείο Παιδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού με δωρεάν εκδηλώσεις
Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και το Μουσείο Παιδικής Τέχνης γιορτάζει με δημιουργικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, προσφέροντας, με ελεύθερη είσοδο, την ευκαιρία για μια αρχική γνωριμία με την πολύπλευρη δράση «Φροντίζω με Τέχνη» που θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017. Mικροί και μεγάλοι μαζί, θα προσεγγίσουν βιωματικά, μέσα από παιχνίδια Τέχνης και 4 διαφορετικές 15λεπτες εικαστικές δράσεις, την πολύπλευρη έννοια της Φροντίδας.

Τιμές: Είσοδος ελεύθερη και δωρεάν δράσεις (όλα τα υλικά τα παραχωρεί το Μουσείο)
Πότε; Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 14.00
Που; Μουσείο Παιδικής Τέχνης, Κόδρου 9, προέκταση οδού Βουλής, Πλάκα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b