MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 2-4/12: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 2-4 Δεκεμβρίου επιλέγουμε έκθεση, θέατρο και βόλτα σε χριστουγεννιάτικο πάρκο!

Θέατρο
xilies kai mia selides megaro mousikis 2016

Χίλιες και μία… σελίδες στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Η νέα ευρηματική μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά «Χίλιες και μία…σελίδες», σε πρωτότυπο κείμενο και σκηνοθεσία του Μιχάλη Κοιλάκου, παρουσιάζεται στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πολυτάλαντοι ηθοποιοί τραγουδούν, χορεύουν και παίζουν ζωντανά πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, φλογέρα, κρουστά και μουσικό πριόνι, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε μια ονειρική περιπέτεια.

Απευθύνεται σε: παιδιά 3-9 ετών
Τιμές; 8€ (παιδικό), 10€
Πότε; Κάθε Κυριακή στις 11.30
Που; Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο
santa claus kingdom family weekend 2

Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας
Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, κλειστό χριστουγεννιάτικο Πάρκο, ανοίγει τις πύλες του για 5η χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου. Καθημερινά συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με περισσότερα από 40 παιχνίδια – αλλά και δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις και πολλά άλλα. Για 3 μόνο ημέρες (3 έως και 6 Δεκεμβρίου) οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον αληθινό Αϊ- Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, στην πιο “ζεστή” γωνιά του Πάρκου, για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες και να του ψιθυρίσουν το δώρο που περιμένουν τα Χριστούγεννα!

Τιμές; 1 εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια: 8€ για γονείς, 14€ ευρώ για παιδιά
Πότε; 3 Δεκεμβρίου 2016 έως 6 Ιανουαρίου 2017, καθημερινά 10.00 – 22.00
Που; M.E.C. Παιανίας, Λεωφόρο Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής

Έκθεση
ekthesi afieroma eugenios tribizas imk 2016

Έκθεση – αφιέρωμα στον Ευγένιο Τριβιζά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει μία έκθεση – αφιέρωμα στο έργο του αγαπημένου σε μικρούς και μεγάλους συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά, με τίτλο «Από τη Φρουτοπία στο νησί των πυροτεχνημάτων: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά». Η έκθεση περιλαμβάνει εικαστικά και άλλα έργα τέχνης εμπνευσμένα από βιβλία του συγγραφέα και πλαισιώνεται με μουσείο φαντασίας και παράλληλες δράσεις κορυφαίων ηθοποιών, ποιητών, συνθετών, δημοσιογράφων και άλλων ανθρώπων του πνεύματος.

Τιμές: Ελεύθερη είσοδος
Πότε; Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 12.00 & 18.00 – 20.00
Που; Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b