MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 25-27/11: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 25-27 Νοεμβρίου επιλέγουμε εκπαιδευτικό εργαστήριο, θέατρο και σινεμά!

Σινεμά
to kunigi ton xamenon belanidion cinema family weekend

Το κυνήγι των χαμένων βελανιδιών
Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μία εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του. Ο καλός του φίλος, Κόντι, θα του υπενθυμίσει: αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα
mouseio peiramaton family weekend

Εργαστήρια στο Μουσείο Πειραμάτων
Ένα από τα πιο αγαπημένα εργαστήρια επιστρέφει για όσους δεν το πρόλαβαν, αλλά και για όσους θέλουν να το ζήσουν ξανά! Πειράματα με ηλεκτρικά κυκλώματα και μαγνήτες, πειράματα οπτικής, ηλεκτροστατικοί κεραυνοί και πολλά ακόμη παιχνίδια πειραμάτων, κάνουν τους μικρούς μας φίλους να αγαπήσουν τη φυσική ακόμα πιο πολύ. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, μαθαίνουν για την μετεωρολογία και τα “παιχνίδια” του καιρού. Γίνονται, έστω και για λίγο, μικροί μετεωρολόγοι και μαθαίνουν τα πάντα για την ατμόσφαιρα μέσα από πειράματα.

Απευθύνεται σε: παιδιά 6 έως 11 ετών
Τιμές; 10€/παιδί και 8€/παιδί για αδέλφια ή φίλους
Πότε; Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10.30-12.00 και 12.30-14.00
Που; Μουσείο Πειραμάτων, Συβρισσαρίου 6, Ιλίσια – Καισαριανή | Τηλ.: 2107610038

Θέατρο
nefeles gia efibous theatro neou kosmou 2016 2

Νεφέλες του Αριστοφάνη στο Θέατρο του Νέου Κοσμου
Η Τζωρτζίνα Κακουδάκη παρουσιάζει στην Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου τις “Νεφέλες” του Αριστοφάνη. Τι θέλει ένας νέος να μάθει; Τι θεωρεί ένας «μεγάλος» ότι πρέπει ένας νέος να ξέρει; Ποιο εκπαιδευτικό σύστημα καλύπτει και τις δύο ανάγκες; Μια παράσταση για την παιδεία, για την ανάγκη ανάπτυξης των δεξιοτήτων, της οξυδέρκειας, της κριτικής ικανότητας, της κοινωνικής χειραφέτησης.

Απευθύνεται σε: Εφήβους
Τιμές: Γενική είσοδος 10€
Πότε; Κάθε Κυριακή στις 16.00
Που; Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7, Αθήνα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b