MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Rage Against the Machine είχαν προβλέψει την άνοδο του Trump

Οι Rage Against the Machine, ένα συγκρότημα που συνηθίζει να θίγει τα “κακώς κείμενα” και ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ του τραγουδιού του συγκροτήματος, Michael Moore, είχαν προβλέψει την άνοδο του Trump, 16 χρόνια πριν.

Monopoli Team

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά το video clip του τραγουδιού  “Sleep Now in the Fire”, θα δείτε έναν άντρα να κρατάει ένα πλακάτ που φέρει την επιγραφή “Donald Trump for President 2000” δηλαδή “O Donald Trump για πρόεδρος 2000”.

rageagainst1611

O Michael Moore είχε σκηνοθετήσει το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ τον Ιανουάριο του 2000, στο κέντρο του Μανχάταν. Το κομμάτι είναι ένα κομμάτι διαμαρτυρίας που επιτίθεται στην απληστία της Αμερικής. Ο μπασίστας του συγκροτήματος, Tim Commerford, ανακαλεί πως το συγκρότημα είχε όντως προβλέψει ότι ο Donald Trump θα γινόταν κάποια μέρα Πρόεδρος των ΗΠΑ αν και η πρόβλεψη αυτή ήταν βάσει του κόσμου του 1999 και δηλώνει πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι εν τέλει πραγματοποιήθηκε το 2016. Η ιδέα για το βίντεο ήταν του Moore και ο Commerford του δίνει τα εύσημα. Ο Commerford είπε επίσης, πως συναντήθηκαν με τον Moore κατά την φετινή προεκλογική περίοδο και πως ο Moore τους είχε προειδοποιήσει να μην παραξενευτούν αν ο Trump νικήσει.

Ο Moore συνέχισε να τίθεται κατά του Trump. Μετά τις εκλογές, δημοσίευσε στο Facebook μία “λίστα ενεργειών” που πρέπει να κάνουν οι Δημοκρατικοί, προκειμένου να ανακτήσουν το Κόμμα τους και την αμερικανική πολιτική σκηνή. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b