MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 21-23/10: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 21-23 Οκτωβρίου επιλέγουμε θέατρο, ταινία και ένα φεστιβάλ μόνο για παιδιά!

Ταινία
o pit kai o drakos tou tainia weekend

Ο Πιτ και ο Δράκος του
Βασισμένο σε ένα παλιό κωμικό μιούζικαλ της Disney, ο «Πιτ και ο Δράκος του» είναι ένα φιλμ που συνδυάζει μοναδικά το action live με τον κατασκευασμένο ψηφιακά χαριτωμένο δράκο ονόματι… Έλιοτ! Για χρόνια ο ξυλογλύπτης Mr. Meacham (Robert Redford) μαγεύει τα παιδιά μιας ήσυχης κωμόπολης διηγούμενος παραμύθια με πρωταγωνιστή έναν δράκο που ζει στο δάσος. Η ίδια του η κόρη, η Grace (Bryce Dallas Howard), που εργάζεται ως δασοφύλακας, βρίσκει αυτές τις ιστορίες απλώς διασκεδαστικές μέχρι που συναντά τον Pete (Oakes Fegley). Ο Pete είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο αγόρι χωρίς οικογένεια και σπίτι, που υποστηρίζει ότι ζει στο δάσος με έναν τεράστιο, πράσινο δράκο.

Παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ
bobos arts festival weekend

Bobos Arts Festival: ένα ολοήμερο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ για μικρούς τεχνόφιλους
Το The Hub Events ανοίγει τις πόρτες του στα παιδιά, με μια νέα σειρά εκδηλώσεων το The Hub Kids, η οποία εγκαινιάζεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου με το Bobos Arts Festival, ένα ολοήμερο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ ειδικά σχεδιασμένο για μικρούς τεχνόφιλους! Μια μέρα γεμάτη μουσική, θέατρο, εικαστικές δράσεις και ποιοτικό παιχνίδι. Μια διαφορετική πρόταση, η οποία έρχεται να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους, μέσα από μια σειρά πολιτιστικών δράσεων.

Τιμές: Γενική είσοδος: 12€, Προπώληση & εκπτωτικό-οικογενειακό εισιτήριο για 3 άτομα και πάνω: 10€, Παιδιά έως 3 ετών είσοδος δωρεάν
Πότε; Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 14.00
Που; The Hub Events, Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα

Θέατρο
aliki sti xora ton thaumaton magikes sboures theatro ilisia 2016 weekend

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων από τις μαγικές σβούρες στο Θέατρο Ιλίσια
Οι μαγικές σβούρες αυτή τη θεατρική χρονιά συστήνουν στα παιδιά την πιο διάσημη και γοητευτική ηρωίδα σε όλο τον κόσμο! Είναι η Αλίκη, που ακολουθώντας τον Κούνελο στην τρύπα του και περνώντας μέσα από τον καθρέφτη θα ζήσει την πιο σαγηνευτική περιπέτεια που γράφτηκε ποτέ για τα παιδιά και μάγεψε κάθε μεγάλο, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη.

Τιμές; 10€, ομαδικά και άνεργοι με επίδειξη κάρτας 6€
Πότε; Κυριακή στις 11.00 και 15.00
Που; Θέατρο Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b