MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Jason Priestley επιστρέφει στην ΤV

Ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες των ’90ς, επιστρέφει στη ελληνική ΤV με έναν νέο ρόλο, που απέχει πολύ από το εφηβικό μας είδωλο τον Μπράντον Γουολς του “Beverly Hills, 90210”!Ο 47χρονος πλέον Jason Priestley πρωταγωνιστεί στο “Private Eyes”, στη νέα σειρά του ΟΤΕ TV που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο κανάλι OTE CINEMA 4HD.

Monopoli Team

Βασισμένο στο μυθιστόρημα “The Code” του G.B. Joyce, το Private Eyes είναι μια δραματική σειρά που διαθέτει δύο ισχυρούς και σε συνεχή ανταγωνισμό χαρακτήρες που διερευνούν με υψηλό ρίσκο υποθέσεις που τους οδηγούν σε πολλούς διαφορετικούς κόσμους, δοκιμάζοντας τη συνεργασία τους.

private eyes

Ο πρώην επαγγελματίας αθλητής στο χόκεϋ επί πάγου, Matt Shade (Jason Priestley) αλλάζει αμετάκλητα τη ζωή του, όταν αποφασίζει να συνεργαστεί με την ατίθαση ιδιωτική ντετέκτιβ Angie Everett (Cindy Sampson) και σχηματίζουν ένα απίθανο ερευνητικό δίδυμο.

O Shade βλέπει την εργασία με την Angie ως μια ευκαιρία να εξιλεωθεί από το παρελθόν του. Στον πάγο, έμαθε πώς να επιταχύνει, να διαβάζει τους ανθρώπους και να προβλέπει τις κινήσεις τους. Δουλεύοντας με την Angie, ο Shade ανακαλύπτει μια φανταστική έκρηξη της αδρεναλίνης, και συνειδητοποιεί ότι έχει βρει ένα νέο σπίτι, όπου οι δεξιότητες του εξακολουθούν να έχουν σημασία.

Η Angie ανέλαβε το γραφείο του πατέρα της μετά το θάνατό του και προσπαθεί να κρατήσει την κληρονομιά του ζωντανή. Κάθε περίπτωση είναι μια ευκαιρία για εκείνη να δοκιμάσει εξυπνάδα, τη δύναμή της και τη στρατηγική της σκέψη. Η Angie μπορεί να βρίσκει αφελή τον Shade στον τρόπο που βλέπει τον κόσμο, αλλά το πάθος και η καρδιά του φέρνει κάτι το ιδιαίτερο στην γυναικεία επιχείρηση.

Στον πυρήνα του Private Eyes είναι η πολυτάραχη σχέση μεταξύ Shade και Angie. Αν αυτός είναι η ασταμάτητη δύναμη, αυτή είναι το αμετακίνητο αντικείμενο και θα προκαλούν ο ένας τον άλλο σε κάθε επίπεδο.

privateeyes310165

Σκηνοθεσία: Kelly Makin (Mickey Blue Eyes), Robert Lieberman (Fire In The Sky), Jerry Ciccoritti, James Genn, Charles Officer, Shawn Piller, Anne Wheeler (Better Than Chocolate)
Σενάριο: Kim Morrison, Shelley Eriksen, Tim Kilby, Marsha Greene, Marcus Robinson, Derek Schreyer, Tara Armstrong, Allan McCullough, Tassie Cameron, Gare Joyce
Παίζουν: Jason Priestley (Eye Of The Beholder, Tombstone), Cindy Sampson (The Shrine, Swamp Kiss, The Last Kiss), Barry Flatman (Saw III, Just Friends), Jordyn Negri (A Fish Story)

Trivia
H ηθοποιός Jordyn Negri για να παίξει την κόρη του Jason Priestley με προβλήματα όρασης μαθήτευσε στο Καναδικό Ινστιτούτο Τυφλών.
Ο σεναριογράφος Derek Schreyer βραβεύτηκε στα τηλεοπτικά βραβεία του Καναδά για το σενάριο της καναδικής σειράς Call Me Fitz στην οποία και εκεί πρωταγωνιστής ήταν ο Jason Priestley.

To Private Eyes προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b