MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Happy Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α στο θέατρο Χυτήριο

Πρεμιέρα κάνει στις 23 Οκτωβρίου η παράσταση “Ηappy M.A.I.Ρ.O.Y.Λ.A” βασισμένη στη Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου, σε σκηνοθεσία Χιονίας Χιωτέλλη και με πρωταγωνίστρια την Ευφροσύνη Μακρίδου, στο θέατρο Χυτήριο.

Monopoli Team

«… και ευχαριστώ την ελληνική ντομάτα που η ανάμνηση της γεύσης της μου προκαλεί ακόμα ανατριχίλα. Αλλά ευχαριστώ και την αλλοίωσή της η οποία μου δίνει πολλές φορές λόγο να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους επαναλαμβάνοντας τη φράση, «ρε, που πήγε εκείνη η ντομάτα, ρε, που πήγε εκείνη η ντομάτα;»

Πρόκειται για το μονόλογο της Μαιρούλας, μια ηθοποιούς, 35, το πολύ 40 ετών, που βρίσκει λόγο να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους και να μιλήσει για την καταναλωτική κοινωνία, για την ωριμότητα, για τη μοναξιά του ανθρώπου, για τη δυσκολία των ανθρώπινων σχέσεων, για το κενό, για την αντίφαση του ανθρώπου, για την αγωνία του θανάτου, για την έλλειψη ονείρων. Μπουχτισμένη από όλους και από όλα, μονολογεί, θυμώνει, συγκινείται, αναρωτιέται, γελάει, διανύοντας ένα ανελέητο σκαμπανέβασμα συναισθημάτων. Μπαλαντζάρει συνεχώς μεταξύ μαύρου – άσπρου, μεταξύ χαράς – λύπης, μεταξύ παραμονής και πετάγματος.
Αντιπροσωπεύει κάθε άνθρωπο, άντρα ή γυναίκα, που αναζητά διέξοδο από τη μετριότητα της καθημερινότητας, τη μετριότητα του ανθρώπου, του απρόσωπου «εντάξει». Και θέλει κάποιος να την ακούσει, θέλει κάποιος να την προσέξει, όταν λέει «παιδιά, είμαι κι εγώ εδώ εεε;;»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Λένα Κιτσοπούλου
Σκηνοθεσία: Χιονία Χιωτέλλη


Παίζουν: Ευφροσύνη Μακρίδου

Διάρκεια: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 12 € κανονικό, 8 € μειωμένο (φοιτητικό, ΑΜΕΑ, άνω των 65, άνεργοι)
Πληροφορίες: Τηλ. κρατήσεων: 210 3412313 από 17:00 έως 22:00
Παραστάσεις: Κυριακή & Δευτέρα 23,24,30,31 Οκτωβρίου & 6, 7 Νοεμβρίου, 21:00
Φωτογραφίες: Λάμπρος Μέντζος (studio m)
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b