MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πιτζάμα πάρτυ για παιδιά στο… Ίδρυμα Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη διοργανώνει ακόμη ένα Museum Sleepover, με αφορμή την έκθεση “Synopsis” του Σπύρου Παπαλουκά, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η δράση στοχεύει στη μύηση και εξοικείωση των παιδιών με τους μουσειακούς χώρους και τη θεματολογία της τρέχουσας έκθεσης. Τα παιδιά ξεναγούνται στην έκθεση, συμμετέχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα από μουσειοπαιδαγωγούς, και βιώνουν μία μοναδική νυχτερινή εμπειρία, περιτριγυρισμένα από πολύτιμα έργα τέχνης.

Πληροφορίες:
18.00 (απόγευμα Σαββάτου) 10.00 (πρωί Κυριακής)
Κόστος συμμετοχής: 80€ (περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διανυκτέρευση, δείπνο, πρωινό, καθώς και εκπλήξεις)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση και να αποσταλεί με email [email protected] ή με fax 210-3611380, καθώς και να έχει γίνει προπληρωμή.
Τηλ.: 2103611206

Τα παιδιά και οι γονείς τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ζεστά και άνετα ρούχα, σεντόνια, πάπλωμα, παντόφλες, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πετσέτες, ενώ θα τους προσφερθούν στρώματα, μαξιλάρια, ευγενική χορηγία της Media Strom, καθώς και δείπνο και πρωινό.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b