MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 8-9/10: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου επιλέγουμε θέατρο, δημιουργική απασχόληση και ταινία


Εκπαιδευτικά εργαστήρια
ekpaideutika programmata oktobrios mouseio kukladikis texnis 2016

Εκπαιδευτικά προγράμματα Oκτωβρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Τα σχολεία άνοιξαν και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης δίνει και φέτος μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για τα σαββατοκύριακα των παιδιών. Aπό τον Οκτώβριο έως και το Μάιο, κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά και γονείς γνωρίζουν το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Απευθύνεται σε: παιδιά 2-12 ετών
Πότε; κάθε Σαββατοκύριακο
Πού; Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα

Ταινία
pelargoi tainia family weekend

Πελαργοί
Τελικά τα μωρά τα φέρνουν οι πελαργοί… ή μήπως όχι? Το νέο animation της ομάδας από τη Warner που μας έδωσε πρόπερσι τη θαυμάσια ταινία «Lego» έχει όλες τις απαντήσεις γύρω από το ζήτημα. Ο Τζούνιορ, ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας παραγωγής και παράδοσης μωρών, πρόκειται να πάρει προαγωγή. Μια μέρα κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη μηχανή παραγωγής μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό – κοριτσάκι. Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό.

Θέατρο
to oneiro tis molu theatro pallas 2016 3

Το όνειρο της Μόλυ στο Θέατρο Παλλάς
Το χαρούμενο, ατμοσφαιρικό και πρωτότυπο τσίρκο Cachivache βρίσκει το σπίτι του στο θέατρο Παλλάς και από 8 Οκτωβρίου μας μεταφέρει όλους στα χρόνια της παιδικής αθωότητας και της ξεγνοιασιάς με τη νέα του παράσταση, “Το όνειρο της Μόλυ”. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, μοντέρνους, συντηρητικούς, αλλά και εναλλακτικούς θεατές, με πολλά ακροβατικά κόλπα, ζογκλερικά, θέατρο, ζωντανή μουσική και άφθονο γέλιο.

Τιμές; 12€
Πότε;
 Σάββατο στις 15.00, Κυριακή στις 11.30
Που; Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b