MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 από την Ομάδα Ιδέα στο θέατρο Άλφα

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία “Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2”, διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα Θεάτρου Ιδέα, συνεχίζει από τις 14 Οκτωβρίου 2016, στο θέατρο Άλφα.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Δύο ηθοποιοί παίζουν όλους τους ρόλους του έργου, με χιούμορ και συγκίνηση, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Θ.Ο.Κ) και κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας. Συμμετείχε επίσης στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σαίξπηρ στη Σερβία, στο Φεστιβάλ Folia ’16, στην Πορτογαλία, στο Festival de Teatro Clasico MX στο Μεξικό καθώς και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

romaios kai ioulieta gia duo theatro alfa 2016 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ουίλιαμ Σαίξπηρ
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Σκηνοθεσία: Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κων/νος Μπιμπής

Σκηνικά: Έλλη Λιδωρικιώτη
Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη
Μουσική: Κώστας Γάκης - Κώστας Λώλος
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Παίζουν: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής και Κώστας Γάκης

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15 ευρώ, Προπώληση: 11 ευρώ, Μειωμένο: 12 ευρώ (ισχύει για φοιτητές και ανέργους), Μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου (οργανωμένες πρωινές παραστάσεις): 7 ευρώ
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b