MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όλες οι παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης με 3 ευρώ

Η προσφορά των εισιτηρίων στην τιμή των 3 ευρώ που είχε αναγγελθεί από το Θέατρο Τέχνης μετατίθεται για τις 3 Οκτωβρίου, λόγω βράβευσης.

Monopoli Team

Η «Φωνή της Ελλάδας» την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Studio C της ΕΡΤ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση βράβευσης των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία της εκπομπής με τίτλο «Τα Παραμύθια της Φωνής της Ελλάδας». (Η εκπομπή μεταδίδεται μέσα από τις ραδιοσυχνότητες της «Φωνής της Ελλάδας», του ραδιοφωνικού προγράμματος της ΕΡΤ που απευθύνεται στους Έλληνες του εξωτερικού, με στόχο τη βελτίωση της κατανόησης της ελληνικής γλώσσας στους Έλληνες της διασποράς και τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου τους.)

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, ώρα 16.00, θα πωληθούν εισιτήρια σε προσφορά των 3 ευρώ για τις παραστάσεις της νέας σεζόν 2016 – 2017, με τους εξής όρους:

Α. Θα δοθούν εισιτήρια για 16 παραγωγές της σεζόν (όλες όσες έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τα «Αναλόγια 2016» που μπορείτε να παρακολουθήσετε με εισιτήριο των 5 ευρώ και την επανάληψη «Σιχτίρ ευρώ μπουντρούμ δραχμή» που παρουσιάζεται για 6 μόνο παραστάσεις)

Β. Συγκεκριμένα θα δοθούν:
– έως και 150 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Η ζωή είναι ωραία: οδηγός ευδαιμονίας από τον Τσέχωφ», «Ο Σέρλοκ Χολμς και το γαλάζιο ρουμπίνι», «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία».
– έως και 100 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Διάφορες επιλογές Πέτρος», «Relax My Notis», «Φαίδρα», «Η σονάτα του Κρόϊτσερ», «Ο Φόβος τρώει τα σωθικά», «2017», «Ιβάνωφ»
– έως και 50 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Αδαμαντία», «Μια πέτρα λάθος», «Ακυβέρνητες πολιτείες: Η Λέσχη».
– έως και 20 εισιτήρια για τις παραστάσεις : «Θουκιδίδης δραματικός, το θέατρο του πολέμου»,
«Ερωτόκριτος»

Γ. Η προσφορά ισχύει και στα δυο ταμεία του Θεάτρου (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14).

Δ. Η ώρα έναρξης της προσφοράς είναι αυστηρά στις 16.00. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως του συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που θα προσφερθούν ανά παραγωγή.

Ε. Κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση, για όσες παραστάσεις της περιόδου επιθυμεί – ακόμη και για όλες, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που ορίστηκαν ως όριο της προσφοράς για κάθε παράσταση του ρεπερτορίου.

ΣΤ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά φυσικής προτεραιότητας χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας.

Ζ. Μόλις εξαντλούνται τα προσφερόμενα εισιτήρια κάποιας παραγωγής, οι φίλοι του Θέατρου που θα έχουν προσέλθει στα ταμεία, θα ενημερώνονται άμεσα από το Θέατρο.

Η. Παρακαλείσθε να έχετε ενημερωθεί για το πρόγραμμα της περιόδου 2016-17 από το site του Θέατρου Τέχνης www.theatro-technis.gr και να έχετε κάνει την επιλογή των παραστάσεων που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, ώστε να κερδηθεί χρόνος αναμονής για όλους τους φίλους του Θεάτρου.

Ζ. Το Θέατρο Τέχνης παρακαλεί να τηρηθούν και να γίνουν σεβαστοί οι όροι της προσφοράς. Θα προσπαθήσουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να είμαστε κοντά σας με προσφορές, αλλά και τιμές εισιτηρίων προσιτές σε όλους.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b