MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

We’re Loud Festival στο Κύτταρο

Το We’re Loud Festival επιστρέφει στην Αθήνα για δεύτερη χρονιά, με μία μακριά λίστα με punk ονόματα της παγκόσμιας underground σκηνής, την 1η Οκτωβρίου, στο Κύτταρο.

Monopoli Team

To line-up περιλαμβάνει τους Death, The Spits, Scraper, Gay Anniversary και Hand & Leg.

Οι Death είναι ένα τρομερό γκρουπ τριών Αφροαμερικανών αδερφών που έπαιζαν punk πριν από τους Ramones και τους SexPistols, την εποχή που ο ήχος της Motown ήταν η μόνη αποδεκτή επιλογή για τους Αφροαμερικανούς στην Αμερική. Σχηματίστηκαν στο Detroit το 1971 και η ασυνήθιστη ιστορία τους έχει γίνει ντοκιμαντέρ με τίτλο ABandCalledDeath.

abandcalleddeath28916

Οι The Spits είναι από το Michigan των ΗΠΑ, και έχουνκυκλοφορήσει underground κλασικά άλμπουμ στη Slovenly και στηνIntheRed Recordings κερδίζοντας ένα τεράστιο cult follow παγκοσμίως. Η εμφάνιση των Spits στο WE’RELOUD θα είναι η μοναδική τους εμφάνιση για το 2016 και η πρώτη από το 2012.

spits28916

Οι Scraper δημιουργήθηκαν το 2011 και έχουν βάση το Σαν Φρανσίσκο. Όταν ο TySegall άκουσε το πρώτο τους demo, ηχογραφημένο σε ένα υπόγειο, ανέλαβε την παραγωγή του πρώτου Εp στη δική του δισκογραφική DragCity. Τον Φεβρουάριο του 2016, κυκλοφόρησε το τελευταίοLP τους, ένα ωμό post-punk αριστούργημα,με τίτλο Misery από την SlovenlyRecordings σε παραγωγή του ChrisWoodhouse (TheeOhSees, TySegall, BlindShake).

Οι GayAnniversary είναι ένα noise-punkcrew με ηλεκτρονικά στοιχεία (synths και drummachines) από την Ελλάδα. Κάποια από τα μέλη του είναι μέλη και των γνωστών Bazooka. Έχουν κυκλοφορήσει το EP NewinClassτο 2012, στα περισσότεραliveκατεδαφίζουν τη σκηνή!

Οι HandandLeg είναι ένα ντούετο από το Ηράκλειο Κρήτης . Το πρώτο τους κομμάτι κυκλοφόρησε από την αμερικάνικη δισκογραφική SlovenlyRecordings και απέσπασε θετικές κριτικές και εντυπώσεις.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b