MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το τέλος των Brangelina μετά από 12 χρόνια σχέσης

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλυγουντ, αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση τους, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Σύμφωνα με το περιοδικό TMZ, η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές με τον πρώην σύζυγο της Μπραντ Πιτ.

Ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ, επιβεβαίωσε ότι η Άντζελίνα κατέθεσε τα χαρτιά για να λύσει το γάμο, με σκοπό την “υγεία της οικογένειά της”. “Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή την χρονική στιγμή”.

Στο άρθρο του ιστότοπου σημειώνεται πως η Τζολί δεν ζητάει διατροφή από τον Μπραντ Πιτ, όπως επίσης δεν επιθυμεί να έχει μαζί του την κοινή φυσική επιμέλεια των παιδιών, μονάχα την “κοινή νομική επιμέλεια”.

brangelina devorce 2016 3

“Είμαι πολύ θλιμμένος από αυτό, αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας” δήλωσε λίγο αργότερα ο Πιτ στο περιοδικό People. “Παρακαλώ τον Τύπο να μας δώσει τον χώρο που τους αξίζει σε αυτήν την δύσκολη στιγμή”.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ηθοποιός ανησυχούσε για τις επιπτώσεις στα παιδιά τους από την κατάχρηση στην κατανάλωση κάνναβης και αλκοόλ σε συνδυασμό με τα ξεσπάσματα θυμού που ακολουθούσαν. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τα τρία είναι υιοθετημένα― δυο αγόρια από την Καμπότζη και το Βιετνάμ και ένα κορίτσι από την Αιθιοπία. Σύμφωνα με τον ατζέντη της Τζολί, Γκέγιερ Κοσίνσκι, ο οποίος έκανε μια αποκλειστική δήλωση στο E! News, “η Αντζελίνα θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για το συμφέρον των παιδιών της και ζητά από τον κόσμο να καταλάβει ότι έχουν ανάγκη η προσωπική τους ζωή να γίνει σεβαστή αυτή τη στιγμή”.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b