MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποδήλατα παντού, ξανά

Για άλλη μία φορά, το Φεστιβάλ ποδηλάτου της Αθήνας έδωσε στους φίλους του μέσου την ευκαιρία να περάσουν ένα τριήμερο γεμάτο ενδιαφέρουσες ποδηλατικές εκδηλώσεις.

author-image Athens Bike City

Το 7ο Φεστιβάλ έγινε στον φιλόξενο χώρο της τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες που ήρθαν σε επαφή με την σύγχρονη ποδηλατική κουλτούρα και πραγματικότητα.

athens bike city festival podilatou 2016 3

Με στόχο να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και τις ηλικίες , το φεστιβάλ πρόσφερε πίστα για ποδηλατικές δοκιμές και δοκιμασίες (Bike Fun Park), μία εξαιρετική έκθεση ποδηλατικής φωτογραφίας από τον Wouter Roosenboom(photo exhibition) και φυσικά το show ποδηλατικής επιδεξιότητας των Andrei Burton and Josh Briars (trial & flatland show).

athens bike city festival podilatou 2016 2

Όσο για βόλτες, όπως κάθε χρόνο διοργανώθηκε η καθιερωμένη γυναικεία ποδηλατόβολτα (Athens Skirt Ride) αλλά και μία οικολογικού προσανατολισμού βόλτα, οργανωμένη από την GREENPEACE ( Solar Ride) καθώς και χορευτικά show, dj’s, εμφάνιση της μπάντας του Δήμου – που έπαιζε Jazz, Rock&Roll αλλά και κινηματογραφικά μουσικά θέματα( Rocky) και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

athens bike city festival podilatou 2016 5

Και φυσικά παρουσιάστηκαν όλα τα καινούργια ποδήλατα, οι σύγχρονες τάσεις, οι καινοτομίες, ιδέες, ρούχα, αξεσουάρ, αυτοκόλλητα, η έκθεση παλαιών ποδηλάτων και όλα όσα μπορούν να κάνουν ευτυχισμένους τους ποδηλάτες. Σε μία πόλη τόσο εχθρική προς το ποδήλατο το Φεστιβάλ είναι μία όαση για την αθηναϊκή ποδηλατική κοινότητα.

athens bike city festival podilatou 2016

Μα πάνω απ’ όλα αυτά η μεγαλύτερη απόλαυση ήταν η καταπληκτική ατμόσφαιρα συντροφικότητας και αλληλοκατανόησης, μία μοναδική ευκαιρία για συναναστροφή και επικοινωνία με χιλιάδες ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ποδήλατα.

{Vimeo}https://vimeo.com/183465559{/Vimeo}

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b