MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Το Βαλς των Βρώμικων Δρόμων από τις Αδέσποτες Σκύλες στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Οι Αδέσποτες Σκύλες παρουσιάζουν “Το Βαλς των Βρώμικων Δρόμων”, μία μουσικοθεατρική παραστάσιμη για την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα, από τις 14 Οκτωβρίου 2016 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από όλους εκείνους που σε οποιαδήποτε εποχή και τόπο, με οποιονδήποτε τρόπο απάντησαν σε αυτό που τους καταπίεζε δημιουργώντας ερωτήσεις, που έστω για μια στιγμή αμφισβήτησαν τα δεδομένα ακόμα και τις μεγαλύτερες βεβαιότητές τους, που γεύτηκαν έστω για μια στιγμή την προσωπική επαφή με τη ζωή και τον κόσμο έξω από την παραδεδομένη εικόνα.

Πρόκειται για μια παράσταση σαν συναυλία. Στη σκηνή 6 γυναίκες ηθοποιοί και 3 άντρες μουσικοί. Ακούγονται κείμενα των: Μπέκετ, Πεσσόα, Γκαλεάνο, Μπρεχτ, Καμύ καθώς και της Ντίνας Καφτεράνη. Η σύνθεση της πρωτότυπης μουσικής ανήκει στον Άγγελο Αγγελίδη.

Οι Αδέσποτες Σκύλες είναι μια αυτοργανωμένη μουσικοθεατρική ομάδα που ξεκίνησε το 2008. Οι Αδέσποτες Σκύλες λειτουργούν με παπούτσι (ελεύθερη συνεισφορά) υποστηρίζοντας την ελεύθερη πρόσβαση στην τέχνη και είναι δίπλα σε κάθε αυτοργανωμένο εγχείρημα.

to vals ton bromikon dromon adespotes skules theatro tou neou kosmou 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ντίνα Καφτεράνη
Σκηνοθεσία: Ντίνα Καφτεράνη

Σκηνικά: Αδέσποτες Σκύλες
Κοστούμια: Αδέσποτες Σκύλες, Mύρα Μεϊμάρη
Μουσική: Άγγελος Αγγελίδης
Φωτισμοί: Αδάμ Τσαπέκος
Χορογραφία: Χρυσάνθη Μπαδέκα

Παίζουν: Οι Αδέσποτες Σκύλες: Δήμητρα Γκλιάτη, Νάντια Καβουλάκου, Ντίνα Καφτεράνη, Ίρις Μπαγλανέα, Τατιάνα Άννα Πίττα, Ανθούλα Χαιροπούλου Μουσικοί: Ηλεκτρική κιθάρα: Άγγελος Αγγελίδης, Τύμπανα: Λέανδρος Φράτνικ / Κρίτων Μπελλώνιας, Κόντρα Μπάσο: Στάθης Διαμαντίδης

Τιμές Εισιτηρίων: Προαιρετική εισφορά
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 14 Οκτωβρίου 2016 μέχρι 14 Ιανουαρίου 2017
Παραστάσεις: Παρασκευή 24:00 και Σάββατο 24:00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b